Maraton ve Safir kaptanlarına eğitim

banner113

Temsa Bayii Birey Otomotiv desteğiyle Metro kaptanları, Maraton ve Safir eğitimi aldı.

banner114
EĞİTİM 07.05.2016, 14:16 07.05.2016, 14:36 Taşıma Dünyası
Maraton ve Safir kaptanlarına eğitim
Temsa Yurtiçi Satış Sonrası Hizmetler Bölümü’nden Türker Kamalı, Maraton ve Safir araçlarını, kaptanlar tarafından bilinçli, güvenli ve ekonomik şekilde kullanılmasını amaç edindiklerini söyledi. 

Temsa, bayisi Brey Otomotiv’in de desteğiyle Metro Turizm’in otobüs kaptanlarına, Maraton ve Safir aracın teknik özellikleri, ekonomik, güvenli ve bilinçli kullanımını sağlayacak bilgiler ile sürücü davranışları ve ilkyardım eğitimleri verdi. Yıl sonuna kadar belirli aralıklarla devam edecek eğitimlere Metro Turizm kaptanlarının katılımı yoğundu. 

Brey Otomotiv’in toplantı salonunda 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ve iki gün süren eğitime Metro Otomotiv Genel Müdürü İsmail Aktaş, Mali İşler Müdürü Levent Göbülük, Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Temsa Yurtiçi Satış Sonrası Hizmetler Bölümü’nden Türker Kamalı ve Levent Dilek katıldı. 


Doğru kullanımı amaçlıyoruz 
Metro Otomotiv Pazarlama ve Sanayi Ticaret AŞ Genel Müdürü İsmail Aktaş, “Sektörümüzün en büyük kurumu olan Metro Turizm’in, 25.yılına yaklaştığımız bu döneminde, araç kaptanlarımız ile ilgili eğitimlere devam edeceğiz. Burada amacımız milyonlarca TL’lik araç yatırımlarının milli servetimize, sanayimize uygun bir biçimde doğru kullanımını sağlamak... Kaptanlarımız burada aldıkları eğitimle yolcularımıza en iyi hizmeti sağlayacak” dedi.



Sektörün kalbi kaptanlar
Metro Otomotiv Mali İşler Müdürü Levent Gübülük ise, otobüs kaptanlarının sektörün kalbi, beyni olduğunu dile getirerek, “Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.Temsa son teknolojide araçlar üretti. Metro-Temsa işbirliğinde kaptanlarımızın eğitimlerine önümüzdeki yıllar da devam edeceğiz” dedi. 



Kaptanlar çok değerli 
Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin ise şunları söyledi: “Sevgili kaptanlar bizim için çok değerlisiniz. Gerçekten değerinizi biliyoruz, bilmeye de devam edeceğiz. Güzide firmamızda, temsil ettiğim Temsa mühendislerinin yapmış olduğu bu güzide arabalarımızı kullanacaksınız. Biz ekip, ekipman ve servis olarak hazırız. Sizlerin aracı tanıma ve ekonomik kullanım eğitimlerini tamamlamak için buradayız. Sizlere üstün başarılar diliyorum. Metro Kaptanları bir başkalık yaratacak.” 



Bilinçli sürüş sağlamanızı hedefliyoruz 
Metro Turizm’in kaptanlarının ilgi gösterdiği eğitim seminerinde, Temsa’nın Yurtiçi Satış Sonrası Hizmetler Bölümü’nden Türker Kamalı ve Levent Dilek, kaptanlara Maraton ve Safir araçlarla teknik bilgiler aktardı. Türker Kamalı, Maraton ve Safir araçların, kaptanlar tarafından bilinçli, güvenli ve ekonomik şekilde kullanılmasını amaç edindiklerini belirterek, “Maraton aracımızda şerit takip sistemi ve AEBS sistemi dediğimiz geliştirilmiş fren sistemi bulunuyor. AEBS, aracın aynı şerit içerisindeki diğer aracı izlemesi ve şartlara göre görsel, işitsel uyarı ve otomatik frenleme ile aracı durdurur veya yavaşlatır. Hareket halindeki bir araca yaklaşımda hızını maksimum 70 km’ye düşürür. Duran araca yaklaştığınızda ise hızınız 20 km’ye düşer” dedi. 

En büyük teknoloji sizsiniz 
Kamalı, otobüs kaptanlarının zor ve değerli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “En büyük teknoloji sizsiniz, Kendinizi her zaman bir numara profesyonel kaptan olarak görün” ifadelerini kullandı. ■







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159