Gürsel Turizm Fenerbahçe’yi Tourismo 15 RHD ile taşıyacak

banner113

Mercedes-Benz Türk-Gürsel Turizm, Fenerbahçe için bir kez daha güçlerini birleştirdi. Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kullanacağı yeni Tourismo 15 RHD otobüsü, Gürsel Turizm tarafından kulübe tahsis edildi.

banner114
GÜNDEM 04.04.2018, 19:18 04.04.2018, 19:47 Taşıma Dünyası
Gürsel Turizm Fenerbahçe’yi Tourismo 15 RHD ile taşıyacak

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 40 yılı aşkın süredir karayolu resmi ulaşım sponsoru Gürsel Turizm’in kulübe tahsis ettiği Tourismo 15 RHD’ye yönelik Samandıra Can Bartu tesislerinde 4 Nisan Çarşamba günü bir tören düzenlendi. Törene Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Teknik Direktör Aykut Kocaman, futbolcular ile Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Birant, Hürer Fethi Gündüz, Kerem Birant, Türker Karahasan, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Efe Seyahat ve İzmit Turizm Genel Müdürü Kadir Alper Birant, Gürsel Turizm İnsan Kaynakları Sorumlusu Türker Birant, Operasyon Sorumlusu Umut Demircan, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Karaboğa, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Otobüs Satış Sorumluları Günay Eren, Hüseyin Tilki katıldı.




Gürsel Turizm’e teşekkür ediyoruz

Törende konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, “Gürsel Turizm’in kulubümüze tahsis ettiği yüksek teknolojiye sahip bu otobüsün törenini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu otobüsle kulübümüz büyük başarıla imza atar. Uzun yıllardır karayolu ulaşım sponsorumuz olan Gürsel Turizm’e de teşekkür etmek istiyorum. Böylesine anlamlı bir günde otobüsün teslim töreni yapılıyor olması çok anlamlıdır. Bugün 4 Nisan 2018. Bundan üç yıl önce yine 4 Nisan 2015'te büyük bir facianın eşiğinden dönmüştük. O günü yaşayan Volkan ve Alper kardeşimiz burada. O gün eğer şoförümüz Ufuk dirayetli davranmasaydı, o otobüs biraz ilerideki viyadükten aşağıya gitseydi, bugün burada bunları konuşamazdık. 3 senedir söylüyoruz, hala failler ortada yok. 3 senedir Türkiye'nin en büyük kulübünü katliam aşamasına getiren, otobüsü kurşunlayan insanlar ortada yok. Biz her 4 Nisan'da, her nefesimiz yettiğince bunu söyleyeceğiz onlar da duymamaya devam edecek. O gün Fenerbahçemizi Allah korudu. İçimizin biraz soğuması için 4 Nisan 2015'in faillerini umarım bulurlar"




Yarım asırdır Fenerbahçe’ye hizmet ediyoruz
Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz de otobüsün devir teslim törenini bilerek bu tarihe denk getirdiklerini belirterek "Gerçekten bugün anlamlı bir gün. Buna dikkat çekmek için bugünü özellikle seçtik. Türk futbol tarihi adına 4 Nisan 2015 kara bir lekedir. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Biz bir an önce faillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Biz her sene en yüksek konfora sahip otobüsü kulübe tahsis etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu otobüs şu anda sektörün en iyisi, en konforlusu ve en çevreci modeli. Gördüğünüz bu Tourismo otobüs sektörün en konforlu, en donanımlı, en teknolojik ve çevrece otobüsü. Hep en iyisi olsun istiyoruz. Fenerbahçe için. 1970’li yıllardan Didi döneminden bugüne, tam yarım asırdır Fenerbahçe'ye hizmet ediyoruz. Bu otobüs Aykut hocamıza nasip oldu. Aykut hocam; güle güle kullanın bu otobüsü. İnşallah tam asır Fenerbahçe'ye hizmet etmek bize nasip olur. Bu bir gönül işi. Fenerbahçe’ye sponsor olduğunuzda işlerinizde artıyor. Sponsorluk çok önemli. Fenerbahçe’den çok şeyler bekliyoruz" dedi.

 



Törende daha sonra plaketler sunuldu.



Fenerbahçe’ye özel Tourismo
Ocak ayında lansmanı gerçekleştirilen ve piyasaya sunulan yeni Tourismo 15 RHD’nin koltukları, Fenerbahçe takım otobüsüne özel olarak sarı-lacivert kumaş döşeme ile kaplandı. Standart donanımlı Tourismo otobüslerinden farklı olarak tuvaletin bulunduğu Fenerbahçe takım otobüsü, ayrıca alüminyum alaşımlı jantlara sahip.Yeni Tourismo, gelişmiş güvenlik sistemleriyle güvenli bir sürüş ve yolculuk sağlarken, Fenerbahçe takım otobüsüne özel olarak iç donanımında yapılan değişiklikler ile sporcuların konforunu en üst düzeye çıkarıyor.

Hem sürücüsüne hem de yolcusuna en üst düzeyde konfor sunan yeni Tourismo 15 RHD; 3,7 metre olan dış yüksekliği ve 12,3 metre olan uzunluğu ile ferah bir seyahat ortamı sağlarken, çift bölge (dualzone) kontrollü klima sistemi, otobüsün içerisindeki atmosferi daha da konforlu hale getiriyor. Isıtma ve iklimlendirme için kullanılan ön ve arka kontrol bölgeleri, aracın içinde homojen bir sıcaklık dağılımı sağlayarak, sporcuların rahat bir yolculuk yapmalarına olanak tanıyor.

Yenilenen monokrom kokpitinde, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, yüksek çözünürlüklü renkli ekrana sahip yeni gösterge paneli ve yeni bir elektronik anahtar sistemi bulunan Tourismo’ya, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne özel olarak ayrıca uydu anteni de dahil edildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159