Konyaspor hedeflerine Travego 15 ile koşacak

banner113

Mercedes-Benz Türk Konya bayisi Bayraktar Merkon A.Ş Konyaspor’a Travego 15 teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
GÜNDEM 04.08.2016, 14:48 04.08.2016, 15:22 Taşıma Dünyası
Konyaspor hedeflerine Travego 15 ile koşacak

HABER: ERKAN YILMAZ

Süper Lig de 2015-2016 sezonunu 3’üncü tamamlayan ve UEFA Kupaları’na gruplardan direkt katılan 2016-2017 sezonunda da daha büyük başarılar hedefleyen Konyaspor’un şimdi bu zorlu yolculuğunda en büyük destekçilerinden biri Travego 15 olacak. Özel bir iç dizayn ve giydirme ile hazırlanan Travego 15,  Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Konyaspor Kulubü Başkanı Ahmet Şan ve Eski Yönetim Kurulu Üyesi Okay Tınkır’a Mercedes Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş Otobüs Satış Finansman Koordinatörü  Kemal Üşenmez, Konya Bayraktar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol, Otobüs Satış Müdürü Yusuf Bayraktar tarafından teslim edildi.  

Takımımıza ulaşımda konforu da sunmak bizim görevimiz 
Törende açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, “Bu işbirliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Konyaspor’a hem kurumsal yapıya hizmet eden hem de teknik heyet ve futbolcularımıza böyle modern bir araç kazandırmaktan dolayı sevinçliyim. 10 yıl önce yine takımımıza otobüs almak bize nasip olmuştu. 10 yıl sonra tekrar Mercedes’ten modern bir araç kazandırmak bizi sevindirdi. Futbolcularımız ve teknik heyetimizin de memnun kalacaklarına inanıyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Geçen sezon çok iyi bir sportif başarı yakaladık. Bu sene UEFA Avrupa Liginde ülkemizi temsil edeceğiz. Futbolcular için olmazsa olmaz koşullardan tesis ve çalışma şartları bunun yanında ulaşımla ilgili her türlü konforu sunmakta bizim görevimiz. Bu başarının devamı için tesisleşme noktasında birçok çalışma aletlerini ve sistemlerini kazandırdık. Eksik olan bir ulaşım aracıydı. Onu da bugün kazandırmış oluyoruz. Konyaspor’a ve camiasına hayırlı olsun. Mercedes-Benz Türk’e bize sağladıkları kolaylıklar hem satış hem finans imkanları için teşekkür ediyoruz”

Mercedes’i tercih ettik 
Yeni Travego 15 ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Ahmet Şan, “çok modern bir araç. Her türlü konfor düşünülmüş. Futbolcunun maç öncesinde ve maç sonrasında futbolcuların psikolojik durumları önemli. Özellikle fizikli futbolcuların seyahatleri için her türlü konfor düşünülmüş. Kullanılan malzemeler çok modern ve teknolojik. Biz böyle bir araç olsun dedik ve biz bu verileri aldığımız için Mercedes’i tercih ettik. Maç öncesi ve maç sonrasında futbolcunun ve teknik heyetin iyi dinlenmesi için biz de gereğini yaptık” diye konuştu.

Avrupa liginde de bize uğur getireceğine inanıyoruz
Avrupa Liginde ilk defa mücadele edeceklerini ve gruptan çıkmayı hedeflediklerini belirten Şan, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz. Otobüste bu işin bir parçası olacak. İnşallah uğur getirir. Futbolcularımız kendilerine verilen değeri de görmüş oluyorlar. Anadolu kulüpleri olarak yapacağımız çok işler var. Çok modern bir stadımız var. Araç gereçte bu işin bir parçası ve önemli bir eksikliğimizi gidermiş oluyoruz. Futbolcular deplasmana gittiklerinde kendi otobüsünü gördüklerinde çok daha rahat oluyor. Taraftar bizim takımımızı çok sahipleniyor. Şu anda 25 binin üzerinde kombine sattık. 30 bini bulunca durduracağız. Bilet satmak için imkan kalmayacak. Otobüsü gördüklerinde taraftarda kulüp adına daha çok sevinecekler” dedi.  Başkan Ahmet Şan, Konyaspor’un logosunda yeni yer almaya başlayan 1922 tarihini de  ilk genel kurulda kuruluş yılı olarak tescil edeceklerini de söyledi.  

Konyaspor yönetimi takıma ödül olarak Travego 15 aldı  
Konyaspor’u 2015-2016 sezonunda gösterdiği başarıyı tebrik ederek sözlerine başlayan Murat Kızıltan, “Geçtiğimiz sezonda süper ligi 3’üncü bitirdi. Tarihi bir başarı elde etti. Konyaspor yükselen bir trenddi. Hem güzel stadları ile milli takımımıza maçlarda çok güzel ev sahipliği yaptılar. Milli takım oradaki başarılarla Avrupa Şampiyonası’na gitti. 3’üncü bitirerek büyük bir başarı ile bitiren takıma ödül olarak da konfor anlamında böyle bir araç hediye etmek istemişler.  Gerek yönetim kurulu üyeleri, gerekse sponsorlar ve Sayın Okay Tınkır’ın da desteği ile Mercedes’te karar kıldılar.  Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Umarım daha büyük başarılara koşarsınız. Bu işbirliği kolay gelmedi. Nisan ayında yeni Travego’yu pazara sunduk.  O zamandan beri sürekli iç konforu açısından yönetimle görüştük ve çok emek harcayarak farklı bir otobüs ortaya çıkarttık. Seride hiç olmayan bir döşemeye sahip. Tuvaleti var. Koltuk mesafesi çok geniş. 42 koltuklu bir araç yaptık. İthal döşeme koltuklar. Umarız futbolcularda aracımızı beğenirler. Nisan ayından itibaren yaptığımız teslimatlar sonrasında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hem konfor, hem yol tutuşu hem de yakıt tüketimi açısından. Euro 6 normu ile en düşük yakıt tüketimine sahip.  Konyaspor’a hem yeni sezonda hem de Avrupa kupalarında yüksek konforlu bu aracımızla birlikte başarılar diliyoruz” dedi.   

Şehrimizin takımına Travego 15 hayırlı olsun 
Bayraktarlar Merkon A.Ş Genel Müdürü Mehmet Akyol öncelikle markamızı tercih etmelerinden dolayı başta başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Hayırlı,uğurlu olsun şehrimizin takımına. Bu otobüsün dış ve iç tasarımında Murat bey ve Okay beyin desteğiyle baya bir çalışma yürüttük. Güzel bir seçim yapmışız, farklı bir otobüs ortaya çıktı. Konyaspor şehrimizin marka değerlerinden birisi. Bu marka değerini yükseltmek için daha farklı neler yapabiliriz in çalışmalarını da yapıyoruz. Otobüsün arka ve yan yüzünde marka isimleri yer alan sponsorların da desteklerini büyüterek devam etmeleri şehrimiz için çok önemli. Her hafta 40 bin kişinin izlediği maçların şehrimizin ekonomisine katkısı var. Avrupa liginde ve yeni sezonda başarılar diliyoruz. Kazasız, belasız yolculuklar diliyoruz” dedi.

Konyaspor ile daha büyük başarılara 
Konyaspor eski yönetim kurulu üyesi ve Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır’da yaptığı açıklamada, “Böyle bir projeyi kulüp genel müdürü ile istişare ettik. Sportif başarı olarak takımımız iyi bir noktaya doğru gidiyor. Bizde Başkanımıza sunduk ve proje için yola çıktık. Travego 15 otobüsümüzün Konyaspor’a daha büyük başarılar getireceğine inanıyorum. Konya artık bir spor şehri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e şehrimize kazandırdığı modern stad için teşekkür ediyoruz.  Bu projede yer aldığım için mutluyum. İnşallah başarılarımız daim olur. Bizde Bursaspor gerçeği  gibi Konyaspor ile şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159