TÜRSAB Online Sistemi ve U-ETDS entegrasyonu Bakanlıkta konuşuldu

banner113

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın hayata geçirdiği U-ETDS sistemine entegrasyon çalışmalarında TÜRSAB ilk adımı attı. TÜRSAB Online Sistemi Bakanlıkta anlatıldı.

banner114
GÜNDEM 29.11.2018, 14:24 29.11.2018, 14:31 Taşıma Dünyası
TÜRSAB Online Sistemi ve U-ETDS entegrasyonu  Bakanlıkta konuşuldu
29 Kasım Perşembe günü TÜRSAB Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanı Taşkın Arık beraberinde TÜRSAB Bilgi Teknoloji Direktörü Serkan Yıldır, İhtisas Dijital Sorumlusu Ahmet Yalçın, Ulaştırma Yazılım şirketinden İsmail Tamkoç ve Via Transport Genel Müdürü Kerem Serkan Çoban ile birlikte Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Mahmut Gürses, Daire Başkanı Kerim Cicioğlu ve Karayolları İhtisas Başkanlığı Program Yazılım Uzmanı Alirıza Arık’ ziyaret ettiler. Yapılan görüşmede TÜRSAB Online Sistemi ve U-ETDS entegrasyonu ile ilgili genel ve teknik bilgi alışverişinde bulunuldu. 

TÜRSAB Online Sistemi çok yakında devrede 

TÜRSAB Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanı Taşkın Arık, TÜRSAB Online Sistemi’nin U-ETDS’ye entegrasyonu ile birlikte korsan ve belgesiz taşımacılığın önlenmesinde çok önemli bir gelişme elde edileceğini belirterek, “Bu sistem sayesinde korsan acente ve belgesiz taşıma imkanı ortadan kalkacak. TÜRSAB Online Sistemi çok yakında devreye girecek. Ayrıca bu sistem Bakanlığın U-ETDS sistemi dışında belediyelerinde sistemlerine entegre olacak. Böylece hem seyahat acenteleri hem turizm taşımacısı meslektaşlarımız düzenli bir yapıda çalışma imkanı elde edecek” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159