banner69

Yaşam Boyu Onur Ödülü Özkaymak'ın

banner113

19 Eylül’de düzenlenecek 'Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde; 60 yıla yakın süredir sektörümüze önemli katkılarda bulunmuş, sektör duayeni Sn Rahim Özkaymak'a 'Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü' takdim edilecek. Sektör liderlerinin bu önemli günde Özkaymak'ın yanında olacağı etkinlik, 19 Eylül’de İTÜ Arı Teknokent Maslak'ta düzenlenecek.

banner114
GÜNDEM 05.09.2017, 12:18 05.09.2017, 12:30 Taşıma Dünyası
Yaşam Boyu Onur Ödülü Özkaymak'ın
Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği; Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde; TOBB Sektör Meclisi Başkanlığı, İTO sektör komite başkanlıkları, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs A.Ş., TURODER, İSAROD başta olmak üzere sektöre yön veren kuruluşlar ile sektörün lider işletmeci ve üretici firmalarının tepe yöneticileri bir araya geliyor. Ulaştırmada Geleceğin Liderleri Paneli, Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Akıllı Ulaşım Sistemleri Başarılı Kurum ödüllerinin verileceği etkinlik, 19 Eylül 2017 günü 13:30'da İTÜ ARI Teknokent Maslak Arı-3 Binasında gerçekleşecek. 

Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü Rahim Özkaymak'ın

Bu sene dördüncüsü verilecek Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, sektörümüze 60 yılı yakın süredir hizmet vermiş, sektör duayeni Sn Rahim Özkaymak'a takdim edilecek. Her sene bir kişiye verilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü; sektörümüze işveren olarak hizmetlerde bulunmuş, 70 yaş üstü, sektör duayeni kişiler arasından seçilerek verilmektedir.
 
Ulaştırma Platformu Ödül Töreninin programı şöyle:

ULAŞTIRMA PLATFORMU: Panel ve Ödül Töreni
PROGRAM 
tarih:19 Eylül 13:30
yer: İTÜ ARI TEKNOKENT ARI-3 Binası Maslak
- Kokteyl
- Ulaştırmada Geleceğin Liderleri Paneli
- Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri Takdimleri 
- Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü Takdimi – Sn Rahim Özkaymak
- 'Akıllı Ulaşım Sistemleri' Başarılı Kurum Ödülü
- 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' Projesi Başarılı Kurum Ödülü

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159