Ankara Çankaya Profesyonel Sigortalı, Ambalajlı Evden Eve Nakliyat

banner113

Çankaya Nakliyat müşterilerine profesyonel ev, ofis eşya taşımacılığı alanında hizmet vermektedir. Son model eşya taşıma araçları ile ev türünde bulunan tüm eşyalarınızı sorunsuz olarak taşıyor. Şirket bünyesinde bulunan tüm personel maaşlı ve sigortalı olup, ev eşyası taşıma konusunda eğitimli ve tecrübelidir. Müşteri memnuniyeti ana prensiplerinin başında gelmektedir.

banner114
LOJİSTİK 21.02.2017, 18:06 21.02.2017, 18:43 Taşıma Dünyası
Ankara Çankaya Profesyonel Sigortalı, Ambalajlı Evden Eve Nakliyat

Çankaya Nakliyat olarak taşımacılık sektöründe yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübelerden yola çıkarak müşterilerimize profesyonel ev, ofis eşya taşımacılığı alanında hizmet vermektedir. Son model eşya taşıma araçlarımız ile ev türünde bulunan tüm eşyalarınızı sorunsuz olarak taşımacılığını sağlamaktayız. Bünyemizde bulunan tüm personeller maaşlı, sigortalı personellerden oluşup müşteri memnuniyeti kapsamında kaliteli, güvenilir olarak sizlere hizmet sağlamaktayız.

Çankaya evden eve nakliyat olarak tüm müşterilerimize sunmuş olduğumuz her hizmet alanı anahtar teslim olarak sunulmaktadır. Sizler hiçbir eşyaya elinizi sürmeden, hiçbir işe karışmadan firmamız personelleri eşyalarınızı birinci sınıf ambalajlama malzemeleri ile paketliyor ve belirtmiş olduğunuz adrese sorunsuz düzeyde nakliye hizmetinizi gerçekleştiriyoruz. Taşıma işlemleri öncesinde ücretsiz olarak ekspertiz hizmeti vererek tüm eşyalarınızı önceden görüp size uygun olan ambalajlama malzemelerini belirleyip, uygun ekipmanlar kullanarak eşyalarınızı taşıyoruz. Nakliye tarihinizde evinizde veya iş yerinizde bulunan tüm eşyalar özel ambalajlama malzemeleri kullanarak paketleme işlemini yapıyor ve nakliye hizmetlerini gerçekleştiriyoruz.

25 Yılın vermiş olduğu deneyim ve tecrübeyi koruyarak müşterimizin ummuş olduğu kaliteyi, uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyoruz. Başta Ankara bölgesi olmak üzere tüm yurt genelinde şehir içi, şehirlerarası nakliye hizmeti sağlayan şirketimiz sigortalı, marangozlu, ambalajlı olarak eşya taşımacılığı hizmeti sağlamaktadır.

En çok sunmuş olduğumuz hizmet olan evden eve nakliyat hizmetimizden bahsetmek gerekirse belirtmiş olduğumuz hususları dile getirebiliriz.

Nakliye işlemlerinde ilk önemli aşama planlama aşamasıdır. Tüm eşyalar ekspertiz kontrolünden geçmesinin ardından detaylı olarak taşınma planı hazırlanır. Planlama aşaması en önemli aşamalar arasında olduğu için plansız, programsız yapılan işlemlerde istenmeyen kazalar meydana gelebilmektedir.

İkinci aşama ise ambalajlama ve paketleme aşamasıdır. Paketleme yapılacak olan eşyalarınıza birinci sınıf ambalajlama malzemeleri kullanarak nakliye işlemlerinizi yapmaktayız. Genellikle kullanmış olduğumuz ambalajlama malzemeleri arasında havalı naylon, kraft kağıt, streç, karton koli vb. maddeler kullanarak eşyalarınızın paketleme işlemini yapmaktayız. Taşınma sırasında darbe önleyici maddeler kullanarak uygun ambalajlama malzemeleriyle eşyalarınızı paketlemekteyiz.

Marangozlarımız mobilyalarınızın zarar görmeden taşınması için tüm mobilya bazlı eşyaları demonte eder ve daha sonra paketleme aşamasına geçilir.

Son olarak eşyalarınız aracımıza yüklendikten sonra belirtmiş olduğunuz adrese gelen aracımız firmamız bünyesinde çalışan personeller dahilinde eşyalarınız aracımızdan indirilir ve eviniz içerisinde eşyalarınızın ambalajı açılmasından sonra müşterimizin isteğine göre eviniz içerisinde eşyalarınızın kurulumu yapılır.

Sözleşmeli, sigortalı ve güvenli düzeyde hizmet almak için günün her saati firmamızı arayabilir ve ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. 



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159