İZTAD Başkanlığına Özer Bür getirildi

banner113

İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası Başkanlığa Özer Bür getirildi.

banner114
MESLEK KRL 28.04.2015, 10:22 28.04.2015, 10:27 Taşıma Dünyası
İZTAD Başkanlığına Özer Bür getirildi
Eski Başkan İsmail Cirit, İZTAD yönetimlerin her zaman sektörün sorunlarını çözmek ve derneği daha etkin bir hale getirmek için son derece gayretli çalışmalar yaptığını belirtti. Yaklaşık 15 bin kişiye istihdam yaratan, günde 1,5 milyon kişiyi taşıyan bir sektörün aktörleri olduklarını söyleyen Cirit, “Bu nedenle en iyi şekilde örgütlenmeli, birlik olmalı, ortak sorunlarımızı ortak bir dille anlatmalıyız. Derneğimizin ana konusu üyelerimizin ve sektörde faaliyet gösteren firma, katılımcı, tedarikçi ve çalışanların sorunlarına çözümler üretmektir” dedi.

Yeni Başkan Özer Bür ise Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü, bu değişimin devir teslim olduğunu ifade etti: “Bizler her anlamda takım ruhuyla hareket eden bir derneğiz. Sorunlarımız hepimizin ortak sorunudur. Çözüm arayışlarımızı da el birliğiyle, kafa kafaya ve el ele vererek halletmeye çalışıyoruz.” 

Bür, kronikleşmiş sorunların çözümlerini, belediye, UKOME, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ve Valilik ile dirsek temasını kesmeden bulmaya; üretici ve tedarikçi firmalarla da aynı çerçevede çalışacaklarını söyledi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159