banner69

Bosch Car Service’den kurumsal müşterilere özel çözümler

banner113

Bosch Car Service’in Türkiye genelinde yaygın servis ağı sayesinde, filo araçlarının bakım-onarımı istenilen şehirde gerçekleşebiliyor.

banner114
BAKIM VE SERVİS 18.08.2015, 17:32 18.08.2015, 17:42 Taşıma Dünyası
Bosch Car Service’den kurumsal müşterilere özel çözümler
Dünyanın en büyük bağımsız servis organizasyonlarından biri olan Bosch Car Service, filo firmalarına uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet garantisiyle çözüm ortaklığı sunuyor. Bosch Car Service’in Türkiye genelinde yaygın servis ağı sayesinde, filo araçlarının bakım-onarımı istenilen şehirde gerçekleşebiliyor. En önemlisi, Bosch Car Service’lerde yapılan bakımlarda araçların üretici garantisi bozulmuyor.

Bosch Car Service ile  filo firmaları arasında yapılan merkezi sözleşmelerde, hangi araca, hangi parçanın hangi işçilik bedeli ile sunulacağı önceden belirleniyor. Bu şekilde filo firmaları beklenmeyen giderler ya da ek maliyetlerle karşılaşmıyor. Bosch’un merkezi yönetimi sayesinde filoların yaşadığı birçok idari iş yükü de hafifletiliyor. Bu hizmet, filo firmalarını idari iş yükündenn kurtardığı için zamandan da tasarruf edilmesini sağlıyor. 

Her marka araca bakım ve onarım hizmeti veren Bosch Car Service’lerde; filo firmaları Bosch tarafından eğitilmiş servis çalışanlarından kaliteli hizmet alabiliyor, araçlarında hangi parçaların kullanıldığını takip edebiliyorlar. Bosch Yetkili Satıcı bayi kanalının desteği ile Türkiye çapında Bosch ve diğer ihtiyaç duyulan tüm parçaların tedariki firmalar için hızlı bir şekilde sağlanabiliyor.

Bosch Car Service’ler, Bosch’un merkezi olarak anlaşmalı olduğu yaklaşık 35.000 filo aracına Türkiye genelinde hizmet veriyor. Bu büyük hizmet ağının parçası olmak ve Bosch Car Service’in kurumsal firmalara sunduğu avantajlı hizmetleri öğrenmek için www.boschservice.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159