Kaptanlara Altın Rozet

banner113

Tüm bakım ve onarımlarını yetkili servislerde yaptıran ve 1 milyon km’yi aşan araçların Mercedes-Benz araç kullanan kaptanlara altın rozetleri düzenlenen törenle sunuldu.

banner114
BAKIM VE SERVİS 07.05.2016, 14:45 09.05.2016, 09:40 Taşıma Dünyası
Kaptanlara Altın Rozet
Mengerler İstanbul’un İstanbul Otogarı’ndaki merkezinde, 5 Mayıs Perşembe günü düzenlenen törene Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri Otobüs Servis ve Yedek Parça Pazarlama Kısım Müdürü Orhan Çavuş, Mengerler İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Burak Ataman, Mengerler İstanbul Otogarı Servis Müdürü Yaşar Altuntaş ve çok sayıda kaptan katıldı. Orhan Çavuş,  2011 yılında başlayan ‘Kaptan Sadakat Rozeti’ uygulaması ile araçların yetkili servislerde düzenli bakım ve onarımlarının yapılmasının hedeflendiğini belirterek, “1 milyon km’yi aşan araçların kaptanları altın rozet, 700 bin km’ye ulaşırlarsa gümüş rozet, 400 bin km’ye ulaşırlarsa bronz rozet ile sembolik olarak ödüllendiriliyorlar. Sektörün Mercedes-Benz Türk ürünlerine ilgisi malum. 48 yıldır bir marka lider oluyorsa bu bir dünya rekorudur. Bu rekor sektör mensuplarının sayesinde gerçekleşiyor. Burada bulunan ve rozet alacak kaptanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü araçlarının bakımlarının 1 milyon km sürecinde yetkili servislerde bakım ve onarım yaptırmış durumdalar” dedi. Orhan Çavuş, şu ana kadar altın rozet alan ve tamamen bakımlarını yetkili servislerde yaptıran araç sayısının 60’ı aştığını belirtti.

Yedek parçada yüzde 45-50 indirim 

Ürünler gibi satış sonrası hizmetlerde de yeniliklere devam ettiklerini belirten Orhan Çavuş, “Son iki sene içerisinde fiyatlar sabit ve yüzde 30 indirimli motor ve şanzıman kampanyaları yapıyoruz. 150 parçanın fiyatını yüzde 45-yüzde 50 seviyelerinde düşürdük. Yeniliklerimize bu tür etkinliklerle devam ediyoruz” diye konuştu.

Ödül alan kaptanlara altın rozetleri sunuldu

Metro Turizm - Maşallah Çelik, Sema Turizm - Halil Özçelik, Lider Siirt Turizm - Mehmet Zekeriya Danış, Safran Seyahat - Eyüp Değirmenci, İstanbul Seyahat - Engin Öztürk, Tokat-Erba Seyahat - Burhan Gümüş ödül aldı. 


Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri Otobüs Servis ve Yedek Parça Pazarlama Kısım Müdürü Orhan Çavuş

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159