MAN, ikinci eli Tuzla’ya taşıdı

banner113

MAN ve Şensan Otomotiv işbirliği ile Tuzla’da Orhanlı Mahallesi Katip Çelebi Caddesi üzerinde hayata geçirilen MAN TopUsed tesisi, 17 Haziran Çarşamba günü düzenlenen törenle hizmete girdi. Şensan Otomotiv, ilk TopUsed bayisi oldu.

banner114
İKİNCİ EL 22.06.2015, 18:05 22.06.2015, 18:16 Taşıma Dünyası
MAN, ikinci eli Tuzla’ya taşıdı
MAN’ın ilk TopUsed bayisi olarak hizmet verecek Şensan Otomotiv’in açılış törenine; MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, MAN Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Eren Gündüz, İstanbul Şube Müdürü Aydın Yumrukçal, MAN Kamyon Finansman Müdürü Christian Dufft, MAN Finans Genel Müdürü Vahit Altun, MAN TopUsed Türkiye Sorumlusu Volfram Behr, Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Tuzla Bölge Satış Sorumlusu Hasan Uslu, Şensan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Şen, Genel Müdür Aydın Akyol, sektör temsilcileri ve yatırımcılar katıldı. 
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu:

Mihenk taşı 

Bayi açılışında konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, MAN’ın Türkiye’deki varlığı, hedefleri ve varmak istediği yer açısından Şensan Otomotiv’le yapılan işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. Şensan Otomotiv’in ilk MAN TopUsed bayisi olarak hizmet vereceğinin altını çizen Bekiroğlu, “Şensan Otomotiv ile yaptığımız bu işbirliği ile İstanbul ikinci el kamyon piyasasının kalbinin attığı Tuzla’da çağdaş ve iddialı bir cazibe merkezini hizmete sunuyoruz. Şensan Otomotiv, MAN TopUsed’in Türkiye hedefleri açısından en önemli partnerlerimizden biri olacak. Bu açılışı Türkiye’deki varlığımız açısından çok önemli bir mihenk taşı olarak görüyorum. MAN aracına yatırım yapan, tercih eden değerli müşterilerimizin yatırımlarının değerlerinin korunması açısından önemli bir işbirliği yaptık. Bayimizin Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen’e ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Maksimum kâr 

“Müşterilerimizin araçları satarken ikinci elde maksimum karı elde etmelerini istiyoruz” diyen Bekiroğlu, “Bütün bu çabaların, bu güzel açılışların altında bu düşünce var. İnanıyorum ki, daha büyük başarılara adım atacağımız aşamalardan birisi olacak” ifadelerini kullandı.

MAN TopUsed ile ikinci el güvence altında 

Sektöre ikinci el pazarında da öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Tuncay Bekiroğlu, “Türkiye, ticari araçlar açısından çok önemli ve hareketli bir pazar. Kamyon, çekici ve otobüs segmentlerindeki bu hareketlilik, hem sıfır, hem de ikinci el araç pazarı için geçerli. MAN TopUsed sistemiyle ikinci el pazarına kurumsal kalite ve güvence getirdik. MAN Truck & Bus AG’nin dünyada 30’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TopUsed sistemi, Türkiye’de de kısa sürede çok önemli bir fark yarattı. MAN TopUsed, gerek kamyon gerekse otobüste tüm marka ve modellerde birinci sınıf, ikinci el ticari araçların alım satımını gerçekleştiriyor. İhtiyaçların yanı sıra sektörel ve kişisel gereksinimleri de iyi biliyoruz. Dolayısıyla bu ihtiyaçlara ve beklentilere en uygun çözümleri üretmeyi hedefliyoruz. MAN TopUsed çatısı altında, yaşam boyu ortaklık anlayışımızla müşterilerimize esnek ve güvenilir çözümler sunuyoruz. Profesyonel bir kadro ile en yüksek kaliteyi, en iyi danışmanlığı, en iyi seçimleri, en uygun finansman ile en iyi hizmeti sunuyor ve bilinen kurumsal güvencemizle kurulan bu ortaklıklara büyük değer veriyoruz” diye konuştu.

Bekiroğlu’nun konuşmasının ardından tesisin açılışı yapıldı. Açılış gününe özel fiyatla 21 kamyonun satışı gerçekleştirildi. ■

Şensan Otomotiv
MAN TopUsed merkezinin de yer aldığı, Tuzla’daki Şensan Otomotiv tesisleri, 4 bin 800 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor. TEM otoyoluna cephesi olan ve MAN sıfır araç satışının da yapıldığı tesiste, günlük 30 araç kapasiteli MAN Yetkili Servisi de yer alıyor. Türkiye’nin en büyük kurumsal ikinci el satış organizasyonu MAN TopUsed’u Tuzla’ya taşıyan tesiste toplam 65 personel görev yapıyor ve toplam 55 kamyon sergilenebiliyor. MAN, Tuzla’daki yeni TopUsed merkezinde, tüm kamyon modellerinin alım satımını da gerçekleştirecek. 



MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu






Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159