MAN, TopUsed Roadshow Ankara’da yapılıyor

banner113

Kalitesi dayanıklılığı ve mükemmele yakın test sonuçlarıyla Türkiye’de yatırımcılarının yüzünü güldüren MAN, ikinci el otobüslere yönelik gerçekleştirdiği TopUsed Roadshow’ların sonuncusunu Ankara’da düzenleyecek. MAN, 9 Haziran’dan bu yana Türkiye’nin birçok noktasında gerçekleşen Roadshow’lardan araç satın alan herkese 15 bin Euro değerinde servis çeki dağıtmaya devam ediyor.

banner114
İKİNCİ EL 27.06.2014, 14:44 30.06.2014, 15:24 Ekrem Özcan
MAN, TopUsed Roadshow Ankara’da yapılıyor

MAN Truck&Bus AG, tüm dünyada TopUsed merkezlerinde düzenlediği Roadshow’larla yüksek kalitede ikinci el araçları yatırımcısı ile buluşturuyor. Aynı uluslararası kalite anlayışını Türkiye’de de MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ’ye bağlı olarak ikinci el araç sektörüne sunan MAN TopUsed üstleniyor.

Dünya devi MAN’ın Türkiye’de 9 Haziran’da başlayan TopUsed Roadshow büyük ilgi görmeye devam ediyor. Isparta’da başlayan,  Antalya, Hatay, Elbistan, Kayseri, Aksaray, İstanbul, Keşan, Çanakkale, Balıkesir; Bursa Yalova ve İnegöl’den geçen Roadshow’un finali 30 Haziran’da Ankara’da yapılacak. Akyurt’taki MAN fabrika alanında gerçekleşecek Roadshow’a katılımın çok yüksek olması bekleniyor.

Aracını kampanyadan al 15 bin Euro çek hazır

Bu yıl gerçekleştirilen ‘Roadshow’larda bir büyük sürpriz açıklayan MAN, kampanya sırasında ikinci el otobüs alan müşterilerine 15 bin Euro tutarında servis çeki dağıtıyor. Yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören kampanyada dağıtılan çekler, tüm MAN yetkili servislerinde kullanılabiliyor. Çekler, TopUsed kampanyası dahilindeki araçları satın alanlar tarafından, fatura tarihinden itibaren 18 ay süreyle kullanılabilecek. 

Bakım, onarım, boya, kaporta  ve yedek parçada geçerli

Çek sahibi, KDV dahil 15 bin Euro'luk tutarı bir defada ya da parça parça kullanabiliyor. Çekler her türlü hizmet (bakım, onarım, boya, kaporta) ve yedek parça alımı için kullanılabiliyor. MAN, kampanyaya katılanlara ikinci sürprizi de lastiklerde yapıyor. Kampanyada satışa çıkarılan tüm araçlar sıfır lastiklerle teslim edilecek.

MAN Finans’tan çok özel ödeme koşullarıyla satın almak mümkün

Kampanya kapsamında araç alacak yatırımcılara MAN Finans 48 aya kadar vade imkanı da sunuyor.

Isparta, Antalya, Mersin, Hatay, Elbistan, Kayseri, Aksaray, İstanbul, Keşan, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, İnegöl ve Ankara’da düzenlenen MAN TopUsed Roadshow etkinliğinde, bakımları yapılmış ikinci el otobüsler görücüye çıkıyor. Profesyonel MAN TopUsed ekibi tarafından detaylı teknik bakımları yapılan araçlar, belirtilen tarihlerde uğradıkları her ilde 14.00-18.00 saatleri arasında düzenlen etkinliklerle yatırımcılarıyla buluşuyor. MAN TopUsed İkinci el araçlarla ilgili detaylı bilgiye www.man-topused.com.tr ve mantopused.sahibinden.com adreslerinden ulaşılabilir.

 

 

 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159