MAN’dan 2.el kamyon ve çekicilere 24 ay garanti

banner113

MAN, temiz ve bakımlı ikinci el kamyon ve çekicileri 24 aya varan garanti seçenekleriyle TopUsed satış noktalarında sektörün beğenisine sundu.

banner114
İKİNCİ EL 20.07.2015, 12:04 20.07.2015, 12:08 Taşıma Dünyası
MAN’dan 2.el kamyon ve çekicilere 24 ay garanti
Dayanıklılığı, düşük işletme maliyetleri ve yakıt tasarrufu ile Türkiye’nin gözdesi olan MAN, ikinci elde iddialı bir uygulama başlattı. MAN, temiz ve bakımlı ikinci el kamyon ve çekicileri 24 aya varan garanti seçenekleriyle TopUsed satış noktalarında sektörün beğenisine sundu.

MAN, Türkiye’de sektördeki dengeleri değiştiren yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Kasım ayında orijinal yedek parçada yüzde 38’e varan indirim kararı alarak iş ortaklarının işletme maliyetlerini daha da aşağı çeken MAN hız kesmedi. 
MAN, ikinci elde iş ortaklarına yüksek kazanç sağlamak hedefiyle yeni bir uygulama başlattı. MAN, temiz, bakımlı ikinci el kamyon ve çekicileri 24 aya varan garanti seçenekleriyle satıyor. Kontrol edilmiş, onaylanmış, güvenilir araçlar TopUsed satış noktalarında sektörün beğenisine sunuldu. 

MAN Kamyon ve Otobüs Tiicaret AŞ Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, “MAN dayanıklılığı, sağlamlığı, konforu, düşük işletme maliyetleri, yakıt tasarrufu ile Türkiye’nin gözdesi. Biz de iş ortaklarımıza daha çok kazandırmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz” dedi. Gündüz, orijinal yedek parçada yüzde 38’e varan indirim uygulamasının çok olumlu karşılandığını hatırlattı: “Biz araçlarımıza güveniyoruz. Sektördeki tüm firmalar gönül rahatlığıyla bu muhteşem uygulamadan faydalanabilir” diye konuştu. ■







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159