Otomobilen’in direksiyonunda Erdal Eroğlu var

banner113

Otomobilen Genel Müdürü Erdal Eroğlu, ikinci el şirketi Otomobilen'in 11 şubesinin olduğunu belirterek, bayii işletmesine hız vererek daha da büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

banner114
OTOMOBİL 02.11.2016, 17:19 02.11.2016, 17:24 Taşıma Dünyası
Otomobilen’in direksiyonunda Erdal Eroğlu var
Otomotiv ve ticari araçlar sektörünün önemli yöneticilerinden olan Erdal Eroğlu, ikinci el otomobilin yeni adı Otomobilen şirketinin genel müdürü olarak 2015 yıl sonundan bu yana görevine devam ediyor. Uzun yıllar BMC’de çeşitli kademelerde görev yapan Eroğlu, Otomobilen’in Türkiye’de geniş bir ağ oluşturma çalışmalarını yürütüyor. 

Otomotiv ile iç içe 25 yıl

1991 yılında dönemin Çukurova Holding iştiraki olan BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş’de İzmir lokasyonunda görevine başlayan Erdal Eroğlu, daha sonraki yıllarda Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Diyarbakır’da satış sonrası hizmetlerde görev aldı. Akabinde doğu bölgelerini de kapsayan Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne geçti ve 1997 yılında Bölge Müdürü olarak görevine devam ederek Karadeniz sahil yolunun yapım aşamasında büyük proje ve işlere imza attı. 2005 yılında İstanbul Bölge Müdürü olarak atanan Eroğlu, Trakya bölgesini de kapsayacak şekilde Marmara Bölgesi’nde çalışmalarını sürdürdü.  Toplamda 22 yıl BMC’de görev yapan Eroğlu, 2013 yılından sonra Global Yatırım Holding bünyesindeki Naturelgaz’da Türkiye Satış Müdürü olarak çalıştı. Kamyon, otobüs ve taksilerde sıkıştırılmış doğalgaz olan CNG’nin Türkiye’de yaygınlaşması bilincine katkıda bulunan Eroğlu firmanın bayi ve satış sonrası hizmetler örgütünü kurdu. 

Otomobilen ile internetten satış ve bayilik sistemi

2015 yıl sonu itibarıyla İstanbul merkezli Otomobilen şirketinin Genel Müdürü olan Eroğlu, yaptığı açıklamada Türkiye’de 11 şubesiyle ikinci ele yeni bir soluk getirmek adına araç satışlarını sürdürdüklerini, 2016 yılı son çeyreğinde de Türkiye çapında bayilik oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirtti. Eroğlu ayrıca web siteleri üzerinden açık artırmayla araç satışlarına geçtiklerini de sözlerine ekledi.

Otomobilen hakkında 

Otomobil satışında 30 yıllık bir tecrübe ile kurulan Otomobilen, 10 ilde 11 şube ile gelişmiş bir ağla hizmetini sürdürüyor. Şirket; web sitesinde her araca ait  km, kaporta ve boya gibi ayrıntılı bilgiler, istenilen aracı istenilen şubeden teslimat, 15 dakikada kredi finansman kolaylığı, anlaşmalı sigorta acenteliklerinde trafik sigortası ve kasko hizmeti gibi imkanlar sunuyor. 

www.otomobilen.com





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159