Başakşehir TEMSA MARATON’u tercih etti

banner113

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, yeni sezonda TEMSA'nın ürettiği otobüsü kullanacak.

banner114
YAŞAM 11.05.2016, 15:55 11.05.2016, 16:02 Taşıma Dünyası
Başakşehir TEMSA MARATON’u tercih etti
Medipol Başakşehir, takım otobüsü olarak TEMSA’nın pazarla yeni buluşan en üst segment aracı MARATON’u tercih etti. TEMSA’nın Adana’daki tesislerinde dünya standartlarında üretilen MARATON, İstanbul Başakşehir Futbol Kompleksi'nde düzenlenen törenle teslim edildi. Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Asbaşkan Mesut Altan, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Mahmut Tekdemir yeni takım otobüsünü TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik’ten teslim aldı.
 
Düzenlenen törende Göksel Gümüşdağ, TEMSA’nın Adana tesislerinde üretim aşamasına tanık oldukları MARATON otobüsüyle takımın artık daha konforlu şekilde seyahat edeceğini dile getirdi.

Törende konuşan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Pazarla yeni buluşan en üst segment aracımız MARATON VIP otobüsümüzün Süper Lig’in başarılı takımlarından Medipol Başakşehir Spor Kulübü’nün tercihi olması bizim için çok büyük bir kıvanç. Şubat ayında İstanbul Spor A.Ş. ile mobil spor otobüsü projesini hayata geçirdik. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik kurumsal sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Medipol Başakşehir Spor Kulübü’ne hem Süper Lig hem de Avrupa Kupaları yolculuğunda başarılar diliyor, MARATON VIP aracımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Basın toplantısının ardından Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı ve futbolcular, MARATON VIP otobüsünü gezdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159