İlkem Turizm ailesi iftarda buluştu

banner113

20 yıldır personel ve yolcu taşımacılığı alanında hizmet kalitesi ile öne çıkan İlkem Turizm ailesi verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

banner114
YAŞAM 20.06.2016, 11:44 20.06.2016, 23:09 Taşıma Dünyası
İlkem Turizm ailesi iftarda buluştu
10 Haziran Cuma akşamı Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleşen iftar yemeğine İlkem Turizm yönetimi, çözüm ortakları ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, ikinci el USED1 Satış Müdürü Faruk Özer, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Acar, Pazarlama İletişimi Müdürü Mine Öztuncay ve Gülsoy ekibi katıldı.  

Günlük 50 bin kişi

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, geleneksel olarak 7’nci kez bir arada oldukları iftarda, çözüm ortakları ve misafirleri ile buluşmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. 20 yıldır personel ve öğrenci taşımacılığı alanında hizmet verdiklerini vurgulayan Bayraktaroğlu, “Günlük 50 bin civarında öğrenci ve personelin taşınmasını sağlıyoruz. İlkem Turizm direkt olarak 2 bin 200, dolaylı olarak 10 bin kişiye istihdam sağlıyor. Müşterilerimiz Türkiye’nin en büyük okulları ve en kurumsal şirketlerinden oluşuyor. Ekibimiz İstanbul trafiğine rağmen sabırla ve itina ile çalışıyor.  Sizlerin desteğiyle de işini en güzel şekilde yapmaya devam edecek. İlkem ailesi olarak hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu güzel geceye bize desteklerinden dolayı Gülsoy Otomotiv ailesine ve iftarımıza katılarak bizi şereflendirdiğiniz için ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum” dedi. ■





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159