Kaptanlar Kulübü’nden Özel Ücretsiz Diş Muayenesi

banner113

Kaptanlar Kulübü; başta kaptanlar olmak üzere sektör çalışanlarına yönelik Ücretsiz Diş Muayenesi gerçekleştirdi. Muayene hizmetinden 27 çalışan yararlandı.

banner114
YAŞAM 08.11.2016, 11:01 08.11.2016, 11:03 Taşıma Dünyası
Kaptanlar Kulübü’nden Özel Ücretsiz Diş Muayenesi
Şehirlerarasından şehiriçine, servisten turizme kadar tüm otobüs kaptanlarını bir çatı altında toplayan Kaptanlar Kulübü, sektöre hizmete yönelik çalışmalarına devam ediyor.
Kaptanlar Kulübü, Esenler Otogarı’ndaki Brey Otomotiv'de 6 Kasım 2016 tarihinde başta kaptan şoförler olmak üzere sektör çalışanları için ücretsiz diş muayenesi etkinliği düzenledi. Kaptan şoförler ve sektör çalışanları tarafından büyük ilgi gören diş muayenesi hizmetinden toplam 27 kişi yararlandı. Diş muayenesi, deneyimli Diş Hekimi Kadir Koğuk tarafından gerçekleştirildi.

Kaptanlar Kulübü Etkinlik Koordinatörü İsmail Terzi, “sektörümüz; kaptan şoförlerimiz başta olmak üzere emek yoğun bir sektör. Vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeye çalışırken sağlık gibi önemli konulara gerekli zamanı ayıramıyorlar. Biz de bunun bilincinde olarak, diş muayenesi için deneyimli diş hekimini onların yanına getirdik. Kaptanlarımızın ve sektör çalışanlarının bize içten teşekkürlerini iletmiş olmaları herşeye bedel.” dedi.

Kulüp Kurucu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk da, “Bize Otogar'da yer sağlayan Avter Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Yıldırım, Brey Otomotiv Genel Müdürü Ergun Şahin, diş hekimimiz Kadir Koğuk ve başta Isuzu, Temsa, Otokar, Bridgestone olmak üzere kaptan dostu firmalarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dediler. 

Etkinliğe katılan kaptanlardan Astor Turizm Kaptan Şoförü Mehmet Taylan, Kaptanlar Kulübü'ne minnettarlığını şu sözlerle dile getirdi: “Bu tarz etkinlikler çok faydalı oluyor bizler için..Bu şekilde diş muayenemizi de yaptırmış olduk. Emek veren kulübümüz Kaptanlar Kulübü yöneticilerine çok teşekkür ederim.”

Muayeneden yararlanan Temsa Brey Otomotiv çalışanı Mehmet Üstat “Benim ve diğer arkadaşlar için çok güzel bir fırsat oldu. Bu sayede dişlerimdeki sorunları öğrendim. Tedavisine de yine aynı diş hekimin polkliniğine giderek başlatacağım.” dedi.

Etkinlikte muayeneyi gerçekleştiren Diş Hekimi Kadir Koğuk da “Esenler Dörtyol Meydanında 13 yıldır muayenecilik faaliyeti göstermekteyim. Esenler Otogarında Kaptanlar Kulübü bünyesinde gerçekleştiren bu organizasyon ile kulüp üyelerine, otobüs kaptanlarına ve otogar çalışanlarına ağız taraması yaptık. Koruyucu diş hekimliğinin öneminden bahsetmeye çalıştık. Erken müdahalenin problemleri daha ekonomik, az uğraş ve sürelerde çözebileceğine işaret ettik. Ayrıca diş rahatsızlıklarıyla kalp, damar sistemleri, şeker, mide ve bağırsak sistemleri, kulak burun boğaz rahatsızlıkları arasında ilişki olduğunu ve bu sistemlerin bakımının birbirini etkilediğinden bahsettik. Kulubün bu tarz bir etkinliğine destek vermekten de mutlu oldum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159