Yeni Conecto 29 Eylül’de geliyor

banner113

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, halk otobüsçüleri için düzenlenen iftar yemeğinde Yeni Conecto’ya yönelik bir de müjde verdi. Kurt, “29 Eylül’de sizlerle buluşacak Yeni Conecto yakıt tüketimi ile fark yaratacak” dedi.

banner114
YAŞAM 20.06.2016, 12:47 20.06.2016, 13:05 Taşıma Dünyası
Yeni Conecto 29 Eylül’de geliyor
14 Haziran Salı akşamı Sardunya Restaurant’ta düzenlenen iftara 150’yi aşkın halk otobüsçüsü katıldı. Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Şehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel’in ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, ÖZULAŞ Genel Müdürü İsmail Yolcu ile 150’yi aşkın halk otobüsçüsü katıldı. 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, özel halk otobüsçüsü ailesinin her geçen büyüdüğünü görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, otobüsçülere bir de müjde verdi: “Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. İftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlere 3 ay sonra çıkacak Yeni Conecto aracımızın müjdesini de vermek istiyorum. 29 Eylül’de yeni Conecto ile tanışacaksınız. Yeni Conecto yakıt tüketimiyle de fark yaratacak ve işletme sürecinde sizleri memnun edecek” dedi. ■


Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kur, Şehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel (solda)











Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159