Mengerler İstanbul’dan Ensari Turizm’e 8 Vito

banner113

Turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet vermek isteyen firmaların tercihi Vito olmaya devam ediyor. Son olarak Ensari Turizm filosuna 8 Vito kattı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 18.10.2018, 12:39 18.10.2018, 12:44 Taşıma Dünyası
Mengerler İstanbul’dan Ensari Turizm’e 8 Vito
Mengerler İstanbul, 18 Ekim Perşembe günü düzenlenen törenle Ensari Turizm’e 8 Vito teslimatı gerçekleştirdi. 18 Ekim Perşembe günü düzenlenen törene Ensari Turizm firma sahibi Muhittin Bayrak, Mengerler İstanbul Hafif Ticari Araç Satış Danışmanı Erdem Arıcan katıldı. Erdem Arıcan, firma sahibi Muhittin Bayrak’a araçların anahtarını sundu. 

İyi bir yıl geçirdik, 2019’dan umutluyuz
Törende açıklamalarda bulunan Ensari Turizm firma sahibi Muhittin Bayrak, taşımacılık alanına ilk olarak 2003 yılında Hatay’da uluslararası lojistik alanıyla adım attıklarını belirterek, “2013 yılında Efebey Uluslararası Taşımacılık şirketimizi kurduk. Ancak Suriye’de başlayan iç savaş süreci ile birlikte bizde merkezimizi Hatay’dan İstanbul’a taşıdık ve turizm alanına yoğunlaşmaya başladık. Bu alana yönelik olarakta 2017 yılında Ensari Turizm adıyla şirketimizi kurarak adım attık. VIP turizm alanında kaliteli ve güvenli hizmet hedefiyle yola çıktığımız için müşterilerimizin de öncelikli tercihi olan Mercedes Vito araçları tercih ettik. İlk etapta 5 Vito aldık. Müşterilerimiz ve biz hizmet sürecinde Vito’nun sağladığı konfor ve kaliteden büyük memnuniyet duyduk. Yine yatırım planımız oluşunca Vito kararını aldık. Bugün aldığımız 8 Vito ile filomuzdaki Vito sayısı 13’e çıktı. Bu yıl turizm alanında hem ülkemiz hem de taşımacılar olarak bizler iyi bir sene geçirdik. 2019’dan da tüm turizmci arkadaşlarımızla birlikte umutluyuz. Bu umut bizi yeni yatırımlara yönlendiriyor. Yine 2019 yılında Mercedes yatırımları ile yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. Bu süreçte Mengerler İstanbul yönetimine ve satış ekibine verdikleri destek ve  gösterdikleri ilgi için de teşekkür ediyorum” dedi. 

İşbirliğimiz devam edecek
Mengerler İstanbul HTA Satış Danışmanı Erdem Arıcan da yaptığı açıklamada, “turizm taşımacılarının uzun yıllardır VIP alandaki hizmet sürecinde tercihleri Vito aracımız oluyor. Ensari Turizm şirketi de bu anlayış ve hedef doğrultusunda hizmet süreçlerini oluşturuyor. Turizm taşımacılığı alanında hizmet veren firmalar iyi bir yıl geçirdiler. 2019’dan da umutlular bizde gelecek yıla yönelik çok umutluyuz. 8 Vito aracımızın Ensari Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bundan sonraki süreçte işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.   



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159