Şekerler Turizm’e 100 Prestij Sx

banner113

Antalya’nın önde gelen personel, okul ve turizm taşımacısı şirketlerinden Şekerler Turizm, 100 Prestij SX aldı. Araçların ilk partisi törenle teslim edildi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 30.05.2016, 14:06 30.05.2016, 14:17 Taşıma Dünyası
Şekerler Turizm’e 100 Prestij Sx
Temsa Prestij SX Antalyalı taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyor. Zemzem Turizm’in 100 Prestij SX alımının ardından Şekerler Turizm de Temsa ile 100 Prestij SX anlaşması yaptı.25 Mayıs günü Şekerler Turizm’in merkezinde düzenlenen törenle 100 adetlik anlaşmasının ilk partisi olan 50 adet Prestij SX firmaya teslim edildi. Törene; Şekerler Turizm firma ortakları Mustafa Şeker, Mustafa Atan, şirket çalışanları ileTemsa Satış Direktörü Murat Anıl, Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Volkan Tolunay, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, Temsa Antalya yetkili bayisi Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, Ant Oto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk,  Temsa Antalya yetkili servisi Sabır Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır katıldı. 

2000’i aşkın filo 
Araçların teslimi sonrasında açıklamalarda bulunan Mustafa Şeker, yolcu taşımacılığı filosunda bini aşkın özmal araç bulunduğunu belirterek, “Filo kiralama ile katıldığında iki bini aşkın araç ile hizmet veriyoruz. Her yıl yüzde 20-25 büyüme ile devam ediyoruz. 2016 yılında aynı şekilde büyüme hedefimiz bulunuyor” dedi. 

Prestij’i uzun süredir takip ediyoruz
Bu kadar çok sayıda ilk kez Temsa tercih ettiklerini belirten Mustafa Şeker, bu tercihte etken olan sebepleri de şu şekilde açıkladı: “2008 yılından beri aracın gelişimini takip ediyoruz. Uzun yıllardır farklı markalarla çalıştık. Bizde de marka bağımlılığı var. Çünkü biz bütün ekibi ona göre hazırlıyoruz. En önemli gider kalemimiz yakıt. Şekerler Turizm Akademi’de eğitim alan sürücülerimizle birlikte yakıt ekonomisinde en düşük kullanımı sağlayabilecek eğitimi kazanmış sürücüler. Biz uzun süredir Prestij’i takip ediyoruz, markalar arasında yakıt tüketimi açısından sık sık verileri de karşılaştırıyoruz.Prestij yakıt konusunda çok ekonomik.Uzun yıllar birlikte çalışacağımıza inanıyorum” dedi. 

Krizleri fırsata çeviriyoruz
Şekerler Grup olarak her kriz döneminde büyümeyi başardıklarına dikkat çeken Mustafa Şeker, “Yine 2016 Antalya için bir kriz dönemi olsa da biz bu krizi fırsata çevirdik. Temsa ailesi ile birlikte yola çıktık, bu birlikteliği uzun yıllar devam ettireceğimize de inanıyorum. Kendilerine verdikleri destekler için başta Sayın Murat Anıl, Baybars Dağ, İrfan Özsevim ve Volkan Tolunay’a çok çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yatırımlar sürecek
Şekerler Turizm Şirket Ortağı Mustafa Atan, “Yatırımlarımız devam edecek. Uzun yıllardır bu işi yaptığımız için filomuzu Prestij SX ile güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Bu teslimat Antalyalı taşımacılara da moral olacak

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, “Prestij SX araçlarımız Şekerler Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun. Antalya’nın ve Türkiye’ninbu güzide şirketine, araçlarımızı seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Umarım devamı da gelecek. Antalya’da filomuz güçleniyor. Satış sonrasından bu gücü alıyoruz. Bu teslimatın moral anlamında önemli olduğuna inanıyorum. Şekerler Turizm’in bu cesur girişiminin öncü olmasını temenni eder, yeni satışlara vesile olacağını buradan size ve tüm katılımcı arkadaşlara müjdelemek istiyorum” dedi. 

Antalya’da lider konumdayız
Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ da, “Yıllardır havaalanı çıkışında Şekerler Turizm’in arabalarını görüyoruz. Antalya’da,servis taşımacılığında lider konumdayız. Şekerler Turizm’in filomuza katılması ile bunu perçinledik. Artık Antalya’dan havaalanından mutlu bir şekilde ayrılabileceğiz” dedi. ■ 





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159