İtimat Turizm'e 7 Temsa Prestij

banner113

Personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İtimat Turizm, filosunu 7 Temsa Prestij ile güçlendirdi.

banner114
BÖLGESEL TAŞIMA 01.02.2016, 17:50 01.02.2016, 17:55 Taşıma Dünyası
İtimat Turizm'e 7 Temsa Prestij
Bursa Mustafakemalpaşa merkezli İtimat Turizm, yeni teslim aldığı 7 Temsa Prestij ile filosundaki araç sayısını 34’e çıkardı. Filodaki araçlar 1’i büyük otobüs, 5’i minibüs, diğerleri midibüslerden oluşuyor. Araçlar Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim tarafından İtimat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Canbaz’a teslim edildi. Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Serkan Canbaz, “Şirketimiz 18 Kasım 2005 tarihinde kurumsal bir yapıda hizmete başladı. Ağırlıklı olarak personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. Bursa merkez, Mustafakemalpaşa, Karacabey olarak çalışıyoruz” dedi.   

Yakıt tüketimi düşük

Serkan Canbaz, midibüs filolarının tamamen Temsa markalı araçlardan oluştuğunu belirterek, “Filomuzda bulunan Prestij araçlar, özellikle düşük yakıt tüketimi ile bize çok önemli avantajlar sağladı. Biz de yeni yatırım sürecinde tercihimizi tekrar Temsa Prestij yönünde kullandık. 2015 yılında yeni araç yatırımında bulunmamıştık. Euro 6 regülasyonu öncesinde de ilk alım maliyeti daha ekonomik olacağı için Euro 5 Prestij araçlarla güçlendirdik” dedi. 

Prestij tercih ediliyor 

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim de, İtimat Turizm’in filosundaki midibüslerin tamamının Temsa olmasının kendilerini de memnun ettiğini belirterek, “Prestij araçlarımızın işletim sürecinde sağladığı avantajlardan firma sahipleri ve kullanıcılar çok memnun. Prestij araçların sahibine yaşattığı bu memnuniyette yeni yatırım sürecinde tercihte Temsa’nın öne çıkmasını sağlıyor.  İtimat Turizm ile yaptığımız işbirliğinden memnunuz. Yeni araçların firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” diye konuştu. ■

 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159