Temsa’dan 9 Prestij, 3 Safir teslimatı

banner113

Sezon yaklaşırken firmalar otobüs yatırımlarına hız verdi. Temsa bayisi Ant Oto İstanbul ve İzmir’de toplamda 12 araçlık satış gerçekleştirdi.

banner114
BÖLGESEL TAŞIMA 30.04.2014, 10:15 30.04.2014, 12:07 Taşıma Dünyası
Temsa’dan 9 Prestij, 3 Safir teslimatı
Tanrıverdi Turizm’e Safir ve 2 Prestij 

Temsa bayisi Ant Oto İstanbul Tanrıverdi Turizm’e 1 adet Safir, 1 adet Prestij, satışı gerçekleştirildi.



2. Prestij aracı Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Tanrıverdi Turizm firma sahibi Ergün Tanrıverdi’ye teslim etti. 

Ant Oto’nun İstanbul Otogarı’ndaki merkezinde gerçekleştirilen törenle Kamil Koç bünyesinde hizmet veren Tanrıverdi Turizm firma sahibi Ahmet Tanrıverdi ve oğlu Ergün Tanrıverdi’ye 1 Safir ve 2 Prestij teslimatı gerçekleştirildi. Törende Temsa Bölge Satış Yöneticileri Baybars Dağ, Sonat Demirci, Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar ve hazır bulundu. Tanrıverdi Turizm firma sahibi Ergün Tanrıverdi, filolarında 20 araç bulunduğunu belirterek, “Safir ve Prestij’leri işletmede sağladığı ekonomiklik ve araç içi konforun üst düzeyde olması nedeniyle tercih ettik. Prestij aracımız Kamil Koç’un şehiriçi servis hizmetlerinde kullanılacak. Safir aracımızı ise turizm taşımacılığı alanında kullanmak istiyoruz” dedi. 

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Tanrıverdi Turizm ile yıllar sonra sağlanan işbirliğinin iki grup açısından da mutluluk verici olduğunu belirterek, “Müşterilerimiz artık araç yatırımında iki önceliğe büyük önem veriyor. Maliyet düşüklüğü ve yüksek konfor düzeyi” dedi. Baybars Dağ, 4 Safir yatırımı konusunda Tanrıverdi Turizm ile görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.  




Manisa Uğur Seyahat’e 2 Safir

Metro Turizm bünyesinde hizmet veren Uğur Seyahat, filosuna 2 Safir kattı. 
Ant Oto İzmir tarafından gerçekleştirilen teslimat ile 2 Safir otobüsü Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Aksalık teslim aldı. Aksalık, “Arkadaşlarım bana Safir aracın düşük yakıt tüketiminden memnun kaldıklarını belirtip tavsiye ettiler. Biz de Safir aracın düşük yakıt tüketimini tespit ettik. Araçtan memnunuz” dedi.




Özikizler Turizm’e Prestij

Filosunda 50’si özmal 350 araç bulunan Özikizler Turizm, Ant Oto İzmir’in gerçekleştirdiği satış ile filosuna 1 Prestij araç kattı. Baba İlhan Bür’ün taşımacılık sektöründe 50 yıldan fazla süren yolculuğunu oğlu Hüseyin Bür devam ettiriyor. 1993 yılında Öz İkizler Turizm olarak faaliyet gösterdiklerini belirten Hüseyin Bür, personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı hizmeti verdiklerini belirtti. Ant Oto İzmir merkezinde düzenlenen törenle Prestij araç, firma sahibi Hüseyin Bür’e Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto İzmir Bölge Otobüs Satış Sorumlusu Mehmet Kırkağaç, İkinci el Sorumlusu Şakir Yılmaz tarafından yapıldı. Hüseyin Bür, filolarında 6 Safir araç bulunduğunu, Prestij aracın düşük yakıt tüketimi konusunda çok olumlu görüşler aldığını, bu nedenle de Prestij tercihinde bulunduğunu belirtti. Hüseyin Bür, bu yıl sonuna kadar yine küçük otobüs segmentinde 9 araçlık bir yatırım planladıklarını vurguladı. Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim, Özikizler Turizm ile gerçekleşen işbirliğinden mutlu olduklarını ve yeni yatırım süreçlerinde de işbirliğine devam edeceklerini belirtti.



Karadeveci’ye 5 Prestij 

Ant Oto İzmir Karadeveci Turizm’e 5 Prestij satışı gerçekleştirdi. Araçlar düzenlenen tören ile Karadeveci Turizm Yönetim Kulu Başkanı Hakkı Karadeveci ve Genel Müdür Erkan Şölen’e teslim edildi.  Personel, grup taşımacılığıyla havalimanı-otel transferleri hizmeti verdiklerini; yeni araçları da Bodrum Havalimanı transferlerinde kullanacaklarını belirten Hakkı Karadeveci, “Prestij araçları işletme maliyetinde sağladığı avantajlar ve yüksek konfor düzeyi ile tercih ettik. 3 adetlik büyük otobüs yatırımına yönelik planımız var, yine Safir düşünüyoruz” dedi. 



Bülent Gönültaş’a Prestij 

Tekirdağ Çerkezköy’de personel taşımacılığı hizmeti verdiklerini belirten Bülent Gönültaş, kısa mesafeli hatlarda araçların ilk alım maliyetinin ve işletme maliyetini oluşturan yakıt tüketiminde sağlanacak avantajların öne çıktığını vurguladı: “Prestij araçlar bizim beklediğimiz ekonomikliği sağlıyor. Prestej kullanıyoruz ve kazanımlarını iyi biliyoruz. İşletme sürecinde para kazanmanız, yeni yatırımları yapabilmeniz açısından da büyük önem taşıyor. Para kazanabileceğimiz bir ürüne yatırım yapmak istedik” dedi. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de, “Sayın Gönültaş ile gönül bağımız var. Kendileri ürünlerimizi beğenerek kullanıyor ve kazanımlarından mutlu olduğunu her zaman ifade ediyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159