TEMSA eğitim süreçleri ile de fark yaratıyor

EĞİTİM

2021 yılının ilk 3 ayında gerçekleştirdiği araç teslimatları ile pazar payını büyütmeye devam eden Temsa, SAFİR, MARATON ve PRESTİJ araçlarıyla ilgili düzenlediği eğitimlerle de sektöre katkı sağlamaya devam ediyor. Yıl içerisinde TEMSA Akademi’nin uzman eğitimcileri tarafından gerçekleştiren seminerlere firma yöneticileri ve kaptanlar katılıyor. 6-9 Nisan arasında Antalya’da düzenlenen etkinlikte TEMSA araçlar ile ilgili 100’ün üzerinde katılımcıya eğitim verildi.

Antalya merkezli firmalar sezonu TEMSA yatırımlarıyla açmaya hazırlanırken TEMSA müşterilerine her süreçte yanına olduğunu göstermeye devam ediyor. TEMSA Türkiye Satış Müdürü İrfan Özsevim ve Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay koordinasyonunda Antalya Oto’nun da desteğiyle 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında TEMSA Akademi eğitim uzmanları tarafından firma yöneticilerine ve kaptanlara SAFİR, MARATON ve PRESTİJ araçlarla ilgili eğitimler verildi.

SAFİR, MARATON ve PRESTİJ eğitimleri

TEMSA’nın yeni yetkili satıcısı Antalya Oto’nun katkısıyla gerçekleştirilen eğitimlere Antalya’nın önde gelen turizm şirketleri Kıraç Turizm, Zemzem Turizm, Şekerler Turizm, Aksu Turizm ve Sena Turizm yöneticileri ve kaptanları katıldı. Katılımcılara TEMSA Akademi eğitim uzmanı Türker Kamali tarafından SAFİR, MARATON ve PRESTİJ araçların teknolojik donanımları, güvenli ve ekonomik sürüş tekniklerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

Firma yöneticisi de, kaptan eğitimden memnun

Firma yöneticileri maliyetlerin giderek arttığı süreçte ekonomik araç sürüş eğitiminin çok verimli ve değerli olduğunu belirterek şunları söylediler; TEMSA araçlar her zaman düşük yakıt tüketimi ile sektörde fark yaratan ürünler oldu. 2021 model araçların ise eskiye oranla çok daha fazla maliyet avantajı sağlayabileceğini eğitim uzmanlarının aktarımı ile öğrenme fırsatı bulduk. Maliyetleri yönetebilme ve avantaj elde edebilmemiz için çok verimli bir eğitim oldu. TEMSA araçları kullanırken memnunduk, eğitimlerle bu memnuniyetimizin seviyesinin daha da artabileceğini gördük. TEMSA yönetimine teşekkür ediyoruz. Eğitimlerden memnun kalanlar arasında kaptanlarda yer alıyor. Araçların teknolojik donanımının da çok hızlı arttığına dikkat çeken kaptanlar, yeni teknolojinin sürüş konforunu ve güvenliği çok daha üst düzeye taşıdığını TEMSA araçların da artık güvenlik düzeyi ile sektöre yeni standartlar getirdiğini vurguladılar.

Müşteri mutlu olduğunda TEMSA markası da büyüyor

TEMSA Akademi’nin bu tür eğitimleri yıl içerisinde sık sık gerçekleştirdiğini belirten TEMSA Satış Müdürü İrfan Özsevim, “Bizim önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti oldu. Biz onları iş ortağımız olarak gördük. Müşterilerimiz mutlu olduklarında, kazançları büyüdüğünde TEMSA markasının da büyüdüğünün farkındayız. Bu anlayış ile müşterilerimiz ile sadece araç satışı sürecinde değil, aracı sattıktan sonra eğitim süreçlerinde ve satış sonrası hizmet sürecinde de yanında oluyoruz. Antalya’da 3 günlük eğitim etkinliği hem bizleri hem de müşterilerimizi çok memnun etti. Yeni Antalya yetkili satıcımız Antalya Oto’da burada önemli bir destek verdi. Hem eğitimlere katılan firma yöneticilerimize hem de kaptanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda tüm firmalara bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Hem satışta, hem satış sonrasında müşterimizin yanındayız

Antalya Oto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır, henüz 3 ay önce yetkili satıcı olmalarına ve pandemiye rağmen 85 adetlik araç teslimatı yaptıklarını belirterek, “Yetkili satıcı olarak yeniyiz ama satış sonrası hizmet sürecinde Sabır Oto olarak yıllardır müşterimizin yanındayız. 2021 yılı ile birlikte yetkili satıcı ünvanını almamızla birlikte ilk 3 ayda 85 adet araç satışı gerçekleştirdik. Müşterilerimizi yeni araçları teslim ederken, bu araçların özelliklerini, teknolojik donanımlarını anlatmak çok büyük önem taşıyor. Bizde Antalya Oto olarak TEMSA Akademi’nin eğitim haftasında yerimizi aldık. Mutluyuz. Yeni sezonun tüm müşterilerimize hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.