Brisa’dan yeni bir mobilite ürünü

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT ARAÇLAR

Sınıfının en iyi yakıt verimliliğine sahip, elektrikli araçlarla da uyumlu Bridgestone Ecopia Enliten Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, verimlilik ve sürdürülebilirliği bir araya getiren yeni Bridgestone Ecopia Enliten lastik serisini pazara sundu.

Elektrikli araçlarla da uyumlu olarak tasarlanan Ecopia Enliten'i piyasaya sürerek mobilitenin geleceğine yönelik ürün portföyünü genişleten Brisa, çevre dostu sürüş deneyimi ile de daha iyi bir geleceğe katkıda bulunuyor.

Brisa, yüksek performanslı ve maksimum yakıt verimliliği sağlayan lastik arayışındaki filolar için,geleceğin dünyasına hazır, elektrikli araçlarla da uyumlu Bridgestone Ecopia Enliten lastiklerini pazara sundu. Yenilikçi teknolojisi ve sürdürülebilir malzeme kullanımıyla Ecopia Enliten, gelişmiş özellikleri ve performansı ile ticari araç sürücülerinin ve filoların tüm beklentilerini karşılıyor. Bridgestone Ecopia Enliten, düşük yuvarlanma direnci ile sınıfının en iyisi yakıt verimliliğini sağlayarak filoların operasyonlarını iyileştiriyor. Hem yakıt verimliliği hem de geliştirilmiş ömür performansıyla karbon emisyonlarının azaltılmasına katkı sunuyor. 4 mevsim kullanıma uygun olan Ecopia Enliten ıslak ve kuru zeminlerde olağanüstü yol tutuşu sunarken aynı zamanda performanstan da ödün vermiyor. Lastiğe monte sensörle donatılmaya hazır RFID teknolojisi de sunan Ecopia Enliten, bu sayede lastiğin kullanım ömrünü, verimliliğini takip edebiliyor ve geleceğin mobilitesine öncülük ediyor. sEbatları aşama aşama piyasaya sunulacak olan Bridgestone Ecopia Enliten, Bridgestone yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.