Enyakıt yeni şarj istasyonunu Grand Millennium Hotel' de açtı

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT ARAÇLAR

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, 'her 200 kilometrede bir şarj istasyonu' hedefine hızla yaklaşıyor. Araç sahiplerinin sesine kulak veren şirket son olarak Adana-İstanbul yolu üzerindeki Grand Millennium Konya Hotel' de elektrikli şarj istasyonu kurdu. Akaryakıt sektöründeki 35 yıllık tecrübesini elektrikli şarj istasyonlarıyla bu kez Konya'ya taşıyan ENYAKIT'ın yeni istasyonunda araç sahipleri aracını şarj ederken otelin yanında bulunan restoran-cafeden de faydalanarak vakit geçirebilecek. Enyakıt şarj İstasyonu sayısı 120’yi geçti

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “ENYAKIT olarak Türkiye’nin dört bir yanını, tamamı Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarımızla kapsamaya devam ediyoruz. Edirne'den Cizre'ye, Samsun'dan Antalya'ya elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet veriyoruz. Ülkenin yüzde 80’inin kapsayan 120’yi aşkın şarj istasyonumuza bugün çok önemli bir konumda, bir yenisini daha ekledik" dedi.

Vatandaşı dinliyoruz

Şenses, bundan sonra da araç sahiplerinin sesine kulak vererek ihtiyaç olan lokasyonlarda şarj istasyonlar açmaya devam edeceklerini söyledi. Tayfun Şenses, Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan ilk firma olan ENYAKIT'ın lisansı bulunan 176 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan ilk ve tek firma olduğuna dikkat çekti.

İstasyonlar yaygınlaşacak

Çevresel endişeler ve yakıt maliyeti elektrikli araçlara olan talebin her geçen gün artacağına dikkat çeken Şenses kendilerinin de bu doğrultuda şarj altyapısı daha da yaygınlaştıracaklarını söyledi. Şenses "Türkiye'nin yüzde 80'inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedefliyor" dedi.

ENYAKIT

Akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Akcan Holding bünyesinde 2020 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan İLK firma olan ENYAKIT, lisansı bulunan 140 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan İLK ve TEK firmadır. ENYAKIT, Türkiye’de İLK defa en-ix teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin EN iyi uzman satış kadrosu ve EN kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkan EN YAKIT, sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak, “Maliyet Avantajı Sunan, Müşteri Memnuniyeti Odaklı ve Güvenilir” olma hedefi doğrultusunda Türkiye’de ilk defa yeni nesil enerji ikmalcisi ve ödeme aracı olarak adlandırılan cep telefonu uygulamasını hayata geçirmiştir. Ayrıca, kullanıcı dostu uygulamasında elektrikli araç kullanıcılarına yaptıkları alım miktarına göre kademeli indirim sağlayan İLK firmadır. ENYAKIT’ın vizyonu bulunduğu sektörde gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmet ve ürün kalitesi ile tüketicinin birinci tercihi olmaktır. ENYAKIT’ın misyonu ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bulunduğu sektörlerde liderliği sürdürmek için durmadan çalışmak olarak belirlenmiştir. ENYAKIT, tüm şarj ağını minimum 180 kw güce sahip cihazlar ile genişletmektedir Türkiye'nin yüzde 80'inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedeflemektedir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.