PETRONAS Madeni Yağlar ve IVECO, IAA Transport 2024'te Urania Next 0W-16 motor yağını tanıttı

ENERJİ

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI) ve IVECO, ağır hizmet araçları için özel olarak tasarlanmış ilk 0W-16 SAE sınıfı motor yağı olan Urania Next 0W-16'yı piyasaya sürerek ağır hizmet taşımacılığını yeniden tanımlayacak yeni bir çağı başlattı. Ağır hizmet tipi araçlar için en düşük viskoziteye sahip olan bu ürün, 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Hannover'de düzenlenen lojistik, ticari araçlar ve taşımacılığın önde gelen endüstri fuarı IAA Transportation 2024’te IVECO standında sergilenecek.

PLI ve IVECO arasındaki iş birliği Urania Next 0W-16'nın geliştirilmesinde etkili oldu. Birlikte yürütülen titiz araştırma ve geliştirme çalışmaları sayesinde iki şirket, özellikle ağır hizmet araçları için olağanüstü performans ve verimlilik sunan bir motor yağını pazara sundu.

PETRONAS Madeni Yağlar Grup Teknolojiden Sorumlu Başkanı Ravi Tallamraju, şunları söyledi: "Bu ortaklık, ağır hizmet taşımacılığının evriminde çok önemli bir anı simgeliyor. PLI - PETRONAS Madeni Yağlar olarak kendimizi araç performansını optimize etmeye adadık. Urania Next 0W-16, sektörün gelişen talepleri için en yeni çözümleri sunma taahhüdümüzün bir örneğini simgeliyor. Motorlar ve madeni yağlar arasındaki sinerjiyi geliştirmek için IVECO ile yakın iş birliği yaparak inovasyonu hızlandırabilir ve sektörde ilerleme sağlayabiliriz."

IVECO'nun XCursor 13 motorla donatılmış S-Way, T-Way ve X-Way modelleri için özel olarak tasarlanan Urania Next 0W-16, düşük viskoziteli formülasyonu sayesinde sürtünmeyi azaltarak yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını düşüren eşsiz bir yakıt verimliliği sunuyor. Gelişmiş Ultra Düşük Kül teknolojisi, biyolojik bileşenli yakıtlarla bile 150 bin km’ye varan etkileyici yağ değişim aralıkları sağlayarak bakım maliyetlerini ve arıza sürelerini en aza indiriyor.

IVECO Müşteri Hizmetleri Birimi Yöneticisi Marco Baffoni, "Taşımacılık sektörünün liderleri olarak kurduğumuz bu iş birliği, kuruluşların hem enerji tasarruflu hem de yüksek performanslı inovasyonlar yaratmak için nasıl birlikte çalışabileceklerinin bir göstergesidir. IVECO'nun müşterilerinin iş verimliliğini artırma konusundaki kararlılığı, PETRONAS Madeni Yağlar ile yaptığı iş birliğinde açıkça görülmektedir. Urania Next 0W-16 IVECO ortak markasıyla en yüksek verimlilikte sorunsuz bir şekilde çalışan yeni XCursor 13 motorla donatılmış ağır hizmet kamyonlarımız, yakıt verimliliği ve motor teknolojisinde ileriye doğru atılmış önemli bir adımı temsil ediyor" dedi.

Özel formülasyon, PETRONAS ETRO+ baz yağ ve yüksek performanslı katkı teknolojisinin kombinasyonuyla üstün motor koruması sağlayarak motorun ömrünü uzatıyor. Ayrıca Urania Next 0W-16, Euro 7'ye hazır ve egzost gazı arıtım (after-treatment) sistemleriyle uyumlu. Böylece en son çevre düzenlemelerine de uygunluk sağlıyor.

Urania Next 0W-16'nın geliştirilmesi hem PLI hem de IVECO'nun yenilikçi ruhunu ortaya koyuyor. İki şirket uzmanlıklarını birleştirerek ağır hizmet sektörü için yeni bir kıstas oluşturan yepyeni bir ürün yarattı. Ziyaretçiler stantta IVECO’nun stratejik çoklu enerji yaklaşımını somutlaştıran geniş hafif, orta ve ağır hizmet ticari araç yelpazesini keşfedebilirler. Ayrıca PLI'nın IVECO araçlarında kullanılan PETRONAS Iona, PETRONAS Tutela ve PETRONAS Paraflu UP gibi ürünleri içeren gelişmiş Sıvı Teknolojisi Çözümleri™ portföyünü de yakından görebilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.