Continental EMEA Bölgesi Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanlığı görevine Egemen Atış atandı

İŞLETME / İK

1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla Continental Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanlığı görevine Egemen Atış getirildi. Atamaya ilişkin konuşan Continental EMEA Bölgesi Yenileme Lastikleri Başkanı Ferdinand Hoyos, "Egemen Atış, kapsamlı uluslararası deneyimiyle ekibimizi güçlendirerek lider lastik üreticisi ve lastik çözümleri tedarikçisi olarak konumumuzu sağlamlaştırmamıza katkıda bulunacak" dedi.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental‘in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi yenileme lastikleri grubu Strateji, Analitik ve Pazarlama (SAM) Başkanlığı görevine Egemen Atış atandı. 1 Temmuz 2024 itibarıyla görevine başlayan Atış'ın sorumlulukları arasında ürün yönetimi, pazarlama iletişimleri, halkla ilişkiler, e-ticaret, iş analitiği, fiyatlandırma, strateji ve iş geliştirme yer alacak.

Atış, son olarak Continental Güney Kore’de görevini yürütüyordu. Güney Kore'deki görevinden önce altı yıl Continental Lastikleri Türkiye Satış ve Ticari Operasyonlar Müdürü olarak görev yapan Atış, Güney Kore’de Continental'in orijinal ekipman müşterileri Hyundai ve Kia’ya hizmet verdiği Seul'den şirketin genel merkezi Hannover'da çalışmalarına devam edecek.

Continental EMEA Bölgesi Yenileme Lastikleri Başkanı Ferdinand Hoyos, "Egemen Atış, bulunduğu farklı görevlerde değerli bir uluslararası deneyim kazandı ve lastik sektörü hakkında kapsamlı bilgi sahibi oldu. Küresel pazarları derinlemesine anlaması, stratejilerimizi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki müşterilerimizin ihtiyaçlarına paralel olarak geliştirmemize, ayrıca EMEA Bölgesindeki konumumuzu sağlamlaştırarak daha da güçlendirmemize katkıda bulunacak“ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.