Teoman Balaban Hasel Yönetim Kurulu’na girdi

İŞLETME / İK

2002 yılından bu yana HASEL İstif Makinaları’nda muhtelif görevler üstlenen Teoman Balaban, 2021 yılından bu yana HASEL Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Balaban, kariyer yolculuğuna sırasıyla 3 yıl Siemens Ev Aletleri'nde Bölge Yöneticisi olarak, ardından 6 yıl boyunca Türk Philips Tüketici Elektroniği Bölümü’nde Özel Müşteriler Müdürü olarak devam etti. Balaban, HASEL Yönetim Kurulu Üyesi olmasının yanı sıra Genel Müdür Yardımcılığı görevine de devam edecek.

HASEL

1985 yılında kurulan HASEL İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş. Türkiye’deki istif ve iş makinaları sektöründe önde gelen birçok markanın distribütörlüğünü yapmaktadır. HASEL, Türkiye’nin 15 noktasındaki Bölge Müdürlüğü ve Bölge Ofis ağı, geniş ürün yelpazesi, eğitimli ve müşteri odaklı kadroları ile farklı sektörlerdeki (genel ve ağır inşaat, madencilik, tekstil, çelik, kimya, ilaç, seramik, ağaç sanayii, otomotiv, plastik, gıda, enerji gibi) binlerce müşterisine sadece makine satışı değil satış sonrası hizmetlerinde de maksimum müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmalarına devam etmektedir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.