ZF Aftermarket Türkiye IAM Satış Müdürlüğü görevine Artun Baran atandı

İŞLETME / İK

ZF Aftermarket Türkiye IAM Satış Müdürlüğü görevine Artun Baran atandı. Artun Baran yeni görevinde, ZF markaları otomotiv bağımsız yenileme pazarı satışlarının yönetiminden sorumlu olacak. Baran, 2004’te Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

İş hayatına Maysan Mando Satış ve Pazarlama bölümünde başlayan Baran, 2006 yılından itibaren 17 yıl boyunca Maysan Mando Türkiye’de Satış ve Pazarlama departmanında farklı pozisyonlarda görev yaptı. 2015 yılından itibaren 7 yıl Maysan Mando Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Artun Baran, 2024 Şubat’ta ZF Aftermarket Türkiye IAM Satış Departmanı’nın başına getirildi.

Artun Baran’ nın atamasının ardından ZF Aftermarket Türkiye Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu yaptığı açıklamada “ZF Aftermarket Türkiye satış ve pazarlama ekiplerimizi güçlendiriyoruz. Bu alanlarda önemli sektörel tecrübeleri olan profesyonelleri bünyemize katmaktan mutluluk duyuyoruz. ZF geleceğin mobilitesi ve sürdürülebilirlik hedefleri konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Günümüz ve geleceğin fırsatlarını yakalamak ve olası zorlukların üstesinden gelmek üzere biz de ekiplerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.