SWM Modellerine Eylül Kampanyası!

KAMPANYA

Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye'de ATMO Group tarafından temsil edilen SWM Motor, Türkiye pazarında satışa sunduğu G01, G01F, G03F modellerini eylül ayında rekabetçi ve cazip kredi teklifleriyle sunuyor.

5 yıl ya da 150 bin km garanti olanağıyla ürünlerine olan güvenini kanıtlayan SWM, C-SUV segmentinde yer alan ve fiyat-performans dengesiyle dikkat çeken SWM G01 modelinde, 200 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli cazip kredi avantajı sunarken, yine C-SUV segmentinde yer alan ve sportif tasarım öğelerini gelişmiş sürüş destek sistemleriyle buluşturan G01F için; 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi teklifleri sunarak segmentinin sportif ve yüksek teknolojili modellerine ulaşmayı kolaylaştırıyor. Yüksek iç hacmi ve sunduğu 7 koltuklu oturma düzeniyle hayata daha fazla alan açmak isteyen kullanıcıların gözdesi olan G03F’te ise 300 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 1,99 faizli kredi kampanyası eylül ayında yeni bir SUV sahibi olmak isteyen kullanıcıları SWM bayilerinde bekliyor. Ayrıca GO3F’e sahip olmak isteyen ve avantajlı kredi kampanyasından faydalanmak istemeyen kullanıcıları eylül ayında 50 bin TL nakit indirimi bekliyor.

7 kişilik kapasitesiyle G03F’te nakit indirim avantajı!

4,6 metrelik uzunluğu, zengin donanımları ve 7 kişilik pratik yaşam alanı ile günlük yaşamı kolaylaştıran G03F modelinde eylül ayında 50 bin TL’lik nakit indirim avantajı veya 300 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunuluyor. 115 HP güç ve 152 Nm’lik tork değeri sunan 1.5L S-Power Euro 6E motor seçeneğinin yanı sıra; Elektronik Gövde Stabilizasyon Sistemi (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Fren Destek Sistemi (HBA), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), çift ön hava yastıkları, Geri Görüş Kamera Sistemi, Lastik Basıncı İzleme Sistemi, navigasyon ve akıllı telefon yansıtma sistemi sunan 10.5 inçlik HD renkli dokunmatik Multimedya Sistemi gibi özellikleriyle hem sürüş güvenliğini bir üst düzeye çıkartıyor hem de çağın bilgi – eğlence ihtiyaçlarına cevap veriyor.

ATMO Group 

ATMO Group otomotiv satış ve distribütörlüğü konusunda oldukça deneyimli uluslararası bir holding firmasıdır. Şirket, Rusya'da otomotiv perakende ve dağıtım sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve ikinci el otomobil pazarında önemli bir oyuncudur. Bugün ATMO, Rusya'daki en büyük Çinli otomobil üreticilerinin lider ortağıdır. ATMO Group, 2022 yılından bu yana Türkiye'de aktif olarak iş geliştirmekte ve yatırım yapmaktadır. Şirket, 2024 yılından itibaren Balkan pazarındaki faaliyetlerini aktif olarak genişletmeyi planlamaktadır. Uzmanlıkları arasında otomotiv distribütörlüğü ve bayiliğinin bulunmasının yanı sıra, IT ve e-ticaret konusundaki deneyimi ve müşterilerine sunduğu güncel teknolojik çözümlerle mükemmel müşteri deneyimi yaratmayı amaçlamaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.