Otobüsler artık daha güvenli

KENTİÇİ BELEDİYE

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yolcuların ve sürücülerin güvenliğini üst seviyeye taşıyan bir uygulamayla dikkat çekiyor. Araç içi ve dışını kapsayan güvenlik kameralarıyla donatılan otobüsler, adli vakaların hızla çözülmesine olanak tanıyor.

Toplu taşıma araçlarının her bir köşesini görebilen kameralar sayesinde, şehir genelindeki seyahatler daha güvenli hale getiriliyor. Yolculuklar sırasında otobüslerin içerisindeki ve dışındaki her türlü olay, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Sistem Odası personeli tarafından canlı olarak izleniyor ve kaydediliyor. Bu sayede olası kavgalar, tacizler ve diğer güvenlik sorunları anında tespit edilerek çözüme kavuşturulabiliyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün kamera izleme sistemleri, sadece yolculara daha iyi bir hizmet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda şoförlere yönelik saldırılar gibi olumsuz durumların önüne geçilmesine de yardımcı oluyor. Kayıt altına alınan olaylar, gerektiğinde polis ve adli kurumlara iletiliyor.

Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları hızla çözebilmek adına, Whatsapp ihbar hattı, sosyal medya ve e-mail yoluyla iletilen şikayet ve öneriler titizlikle değerlendiriliyor. İletişim kanallarımız aracılığıyla yapılan bildirimlerle sorunlar kısa sürede çözüme ulaşıyor, böylece herkes için daha güvenli bir seyahat ortamı sağlanıyor. Her türlü şikayet ve önerilerinizi +90 535 016 05 44 numaralı Whatsapp İhbar Hattından veya resmi sosyal medya hesapları üzerinden ulaştırabilir, "Çek, yaz, gönder, birlikte çözelim" anlayışıyla sorunlara çözüm bulabilinecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.