Murhak Uluslararası Nakliyat Alp Özler Lojistik bünyesine katıldı

LOJİSTİK

40 yılı aşkın lojistik alanında faaliyet gösteren Murhak Uluslararası Nakliyat, Alp Özler Lojistik Grup şirketleri arasına katıldı. Alp Özler Lojistik ve Murhak Uluslararası Nakliyat için yeni bir dönüm noktası niteliğinde olan bu birleşme ile birlikte, müşterilerine en yüksek kalitede yenilikçi taşımacılık çözümleri ve lojistik hizmetler sunulması hedefleniyor.

Murhak Uluslararası Nakliyat, Alp Özler Lojistik bünyesinde enteğre bir şekilde var olmaya devam edecek. Şirket, sektördeki yerini geliştirmeye ve hizmetlerine devam edecek.

Bu birleşim ile birlikte Alp Özler Lojistik Murhak kadrosu ve ekibinin istihdamının korunması kararı da alındı. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Murhak Uluslararası Nakliyat kurucu ortaklarından Av. Hakan Bezginli, bu birleşmenin hayırlı olmasını temenni ederek, lojistik dünyasında çok daha etkin işler yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Uzun yıllardır lojistik sektörünün ülkemize değer katacak taşımalarını gerçekleştirdiklerini, bunun yanında lojistik üssündeki görevi ve sektöre verdiği hizmetleri ifade eden Bezginli, sektörünün bir anlamda hukuk danışmanlığını üstlendiğini, bu nedenle daha büyük hedeflere ulaşmak için Murhak Uluslararası Nakliyat şirketinin iş dünyası tarafından yakınen bilinen lojistiğin güçlü markası Alp Özler bünyesinde yer almasına ve devredilmesine karar verdiklerini aktardı. Bezginli, Murhak Uluslararası Nakliyatın önümüzdeki süreçte de emin ellerde büyüyerek ve gelişerek yoluna devam edeceğini belirtti. Bezginli yaptığı açıklamada “Lojistik sektörünün hukuksal süreçlerinde avukatlık ve hukuk danışmanlığı yaparak meslek hayatıma devam ederken sizlerden ve sektörden ayrılmayacağımı da belirtmek isterim’’ dedi.

Alp Özler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece’de yaptığı açıklamada, “Murhak Uluslararası Nakliyat ‘ın lojistik sektöründeki bilinen deneyimi ve itibarı, Alp Özler Lojistik'in hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacaktır. Alp Özler Lojistik’in yıllardır yürüttüğü büyüme stratejisinde, birleşmelerin, stratejik işbirliklerinin ve ülke yararına hizmet yolunda yeni adımlar atılmasının Alp Özler’in Lojistik’in genlerinde bulunuyor. Bu birleşme ve entegrasyon ile birlikte, hizmet kalitemizi ve operasyonel kapasitemizi daha da artıracağız. Murhak ‘ın güçlü ekibi ile birlikte çalışarak büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Bu yeni adım her iki şirketimiz için ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.