NAK Kargo, Logistech 2. Lojistik, Depolama ve Teknoloji Fuarı’na katıldı

LOJİSTİK

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Logistech – 2. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de 27 Eylül 2023 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda yerini alan Nak Kargo standında ikili görüşmelerin yanısıra ziyaretçilere endüstriyel kargoculuk ve lojistik sektörü hakkında da bilgi verildi. Fuar 29 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek.

Lojistik markalarının tanınırlığına büyük katkısı olan ve firmaların yeni müşteriler elde etmesini sağlayan Logistech; liman işletmeleri, deniz yolu, kara yolu, hava yolu taşımacılık firmaları, depolama, yazılım gümrükleme hizmetleri sunan şirketler ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturdu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz’ın da ziyaret ettiği NAK Kargo standı ise fuarın ilk gününde hiç boş kalmadı. Çok sayıda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildiği stantta, ziyaretçilere endüstriyel kargoculuk ve lojistik sektörü hakkında da bilgi verildi.

NAK Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayşen Kabaoğlu, NAK Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu

NAK Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu, fuarların gerek işletmelerin sürdürülebilirliği gerekse dünya ticaretinin işleyişinde yadsınamaz bir işleve sahip olduğunu belirterek “Farklılık yaratanların öne çıktığı bir devirdeyiz. Fuarlar, bu farkın ortaya koyulması, geliştirilen her bir ürün veya hizmetin piyasaya en iyi şekilde sunulması için biçilmiş kaftan. Aynı zamanda günümüz rekabet ortamına ayak uydurabilmek için de fırsat niteliğinde” dedi.

81 ile İzmir’in endüstriyel ürünlerini taşıyoruz

Hem Dünya’da hem de Türkiye’de pazar payı gittikçe artan lojistik sektörünün ürünün doğru yerde, doğru zamanda, doğru miktarda ve uygun fiyatla ulaştırılması açısından her sektör için büyük önem taşıdığının altını çizen Karakuzulu “Bize düşen görevin farkındayız. 30 bin metrekare ile İzmir’in en büyük lojistik deposuna sahibiz. İzmir’in en büyük sanayicilerinin endüstriyel ürünlerini her gün Türkiye’nin 81 iline taşıyoruz. Yol olan her yerdeyiz” dedi. Karakuzulu, daha da büyümeyi ve kapasitelerini artırmayı planladıklarını vurgulayarak “Bu doğrultuda fuara katıldık, sektördeki yenilikleri keşfetmek ve ticari bağlantılarımızı büyütmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.