Tırsan ileri nesil Buz Frigo’yu sektörle buluşturuyor

LOJİSTİK

Tırsan, patent şampiyonu ödüllü Ar-Ge merkezinde, müşterilerinin güncel ihtiyaçlarını dinleyerek şasisinden üst yapısına, havalandırma sisteminden donanımlarına kadar yeniden tasarlanan ve hafifletilen, 1 milyon km testlerle performansı ve dayanıklılığı garantilenen ileri nesil Frigo ürün ailesi Tırsan Buz Frigo’yu sektörle buluşturuyor.

Tırsan, ileri nesil Tırsan Buz Frigo ürün ailesi, dünyanın en yüksek izolasyon standardı GRP (Cam Takviyeli Poliester) poliüretan panelle üretiliyor, K-Değeri 0,31 W/m²K ile senede 1000 litre yakıt tasarrufu sağlıyor. Tırsan Buz Frigo ailesinin hali hazırda bakım onarımı hızlı ve az maliyetli üst yapı teknolojisi en ince detayına kadar yeniden tasarlanarak, bağlantı noktaları ve çerçevelerindeki iyileştirmeler ile daha yüksek sağlamlığa ve yüksek performansa ulaştırıldı.

Tırsan Buz Frigo ürün ailesi’nin, en sağlam şasisi de daha ileri seviye geliştirildi. Zemine gömülü deveboynu şasi ve sağlam tek parça king pin yapısıyla mükemmel bir denge sunuyor. Esnek konfigürasyonlu çift kat taşıma barları ile standartta 66 euro palet taşıma avantajı sağlıyor. Tırsan Buz Frigo ailesi, Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir ve ADR mevzuatına uygundur.

Standartta 7,2 Tonluk Forklift Kapasitesi dayanımlı kaymaz su geçirmez alüminyum ile kaplı en güçlü tabanı panel-zemin birleşiminde alüminyum yan panel koruma ile daha da güçlendirildi.

Sağlamlaştırılmış eşsiz izolasyonlu üst yapısı, ileri seviye güçlendirilmiş şasisi, en güçlü taban yapısı ve yüksek dayanıklılığıyla Tırsan Buz Frigo, standart olarak sunulan 500 L mazot tankı, çelik yemek dolabı, takım dolabı, paslanmaz su deposu, bir adet yedek lastik ve sepet tipi stepne taşıyıcı dahil 7.490 kg ağırlık ile pazardaki en hafif frigodur.

Araç içi eşit hava dağılımı için hava sirkülasyon duvarı, havalandırma davlumbazı ve havalandırma çift tünel borularını standartta sunan Tırsan Buz Frigo ürün ailesi, aracın her alanını eşit soğutması sırasında sürekli bir hava akışı sağlıyor. Çift iklimlendirme için ise kolay kullanımlı ara bölme duvarı ile müşterilerinin çeşitli operasyonlarında tam verim sunuyor.

Operasyonel kolaylık için çift boru kilit sisteminin standarda alındığı Tırsan Buz Frigo ürün ailesi, dikey kauçuk takozlar ve galvanizli paslanmaz çelik darbe emici rampa dayamalar ile yükleme ve boşaltma operasyonlarında tam koruma sağlıyor.

Tırsan ödüllü Ar-Ge merkezinde, 1 milyon km zorlu yol testlerine ek 2000 km off-road testlerinde yeni geliştirilmiş şasi ve üst yapısının sağlamlığı garanti altına alınan, çift kat taşıma ve CRP kompozit panel yapısı ve bağlantıları ayrıca en zorlu koşullarda test edilen Tırsan Buz Frigo ürün ailesi dayanıklılığını ve uzun ömrünü tescilliyor.

HACCP hijyen sertifikasına sahip Adapazarı mega kampüste üretilen, ATP, FRC ve Pharma sertifikalarını sunan Tırsan Buz Frigo ürün ailesi, Tırsan Buz Frigo, Tırsan Buz Frigo Çift Kat ve Tırsan Buz Frigo Çiçek olarak 3 farklı ürün ile soğuk zincir taşımacılığını zirveye taşıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.