Volvo Trucks, Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda FH500 ve FH540 modelleriyle yer alıyor

LOJİSTİK

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde temsil edilen Volvo Trucks, 16-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda Volvo FH500 ve Volvo FH540 modellerini Hol 2-B08’de sergiliyor. Uluslararası taşımacılık rotasında “Orta Koridor” olarak tanımlanan ve Londra’dan başlayıp Çin’e uzanan hattın en stratejik noktası Mersin’deki fuarda Volvo Trucks, ihracatçılara özel çözümler de sunuyor.

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğündeki Volvo Trucks, Mersin-Yenişenir’deki Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda Volvo FH500 ve Volvo FH540 modelleriyle yer alıyor. 16-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında CNR tarafından düzenlenen fuar, uluslararası taşımacılık rotasının önemli merkezlerinden biri olması sebebiyle hem Türkiye’den hem de yurtdışından ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Hol 2-B08’deki Volvo Trucks standında sergilenen Volvo FH500 ve FH540 çekiciler, yüksek performans, güvenlik donanımları, yakıt verimliliği ve konforu ile öne çıkarken; çevre dostu olmalarıyla da yaygın olarak uluslararası uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.

Utku Uzun: “Lojistik sektöründe ihracatçılara çözüm sunuyoruz”

Marubeni Dağıtım ve Servis Kamyon Ülke Satış Müdürü Utku Uzun; “Volvo Trucks ürün gamının çeşitliliği sayesinde terzi usulü üretim sağlayarak, şirketlerin kullanımına en uygun araçları iş ortaklarımızın hizmetine sunuyoruz. Ürünlerimiz, kesintisiz yola devam etme süreleri ve şoförlerin konforuna önem veren donanımlarıyla öne çıkıyor. Volvo Connect ile filo sahipleri araçlarını 7/24 kontrol edebiliyor. Kullanım amacına uygun oluşturduğumuz servis kontrat seçeneklerimiz ile de sadece satın alırken değil, satış sonrası hizmetlerimizle de maksimum verimlilik sağlayarak iş ortaklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yüksek Beklentileri Karşılayan Güvenilir Yol Arkadaşları: Volvo FH500 ve FH540

Taşınacak yüke ve menzile göre özelleştirilebilen Volvo FH500 ve FH540 çekicilerde bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolayca erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzıman, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, kişiselleştirilebilir Volvo Dinamik Direksiyon, LED farlar, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, şerit takip sistemi ve şeritte kalma asistanı gibi donanımlar; müşterilerin üst düzey güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.