İZTAD’ın yeni Başkanı Ali Gül oldu

MESLEK KRL

İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) Olağan Genel Kurulu 16 Ekim 2024 tarihinde dernek binasında gerçekleşti. Genel kurulda İZTAD’ın yeni Yönetim Kurulu seçimi de yapıldı. İZTAD’ın yeni Başkanı Ali Gül, Başkan Yardımcısı Cenk Yıdırım, Sayman Özer Bür oldu.

Cumhur ARAL/ ÖZEL HABER

Genel kurulda ilk olarak divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına İZTAD Basın Danışmanı ve Taşıma Dünyası Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Cumhur Aral, Katipliğine Avukat Eren Esenli, Saymanlığa ise Çağrı Oktay seçildi. Derneğin faaliyet raporu İZTAD Başkanı Coşkun Altın tarafından, denetim kurulu raporu da kurul başkanı Ahmet Ağar, tahmini bütçe ise İZTAD Genel Sektereti Kenal Gülay tarafından okundu. Ayrı ayrı yapılan oylamalar sonucu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçe yapılan oylamalarla oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda yeni dönemde oluşacak yönetim ve denetim kurullarının oluşturulması ve seçim maddesine geçildi.  Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi.

İZTAD’ın Yeni Yönetim Kurulu ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Gül, Cenk yıldırım, Oktay Erdem, Özer Bür, Derviş Kabacık, Mehmet Günaydın, İrfan Görkemli , Erkan Özseçkin, Eren Esenli , Çağrı Oktay , Coşkun Altın, Yücel Şengün, Devane Koç, Melik Turan

Denetim Kurulu: Adnan Ağar, Ahmet Akın, Bahtiyar Bozkurt , Atilla Toros , Yusuf Kırkpınar , Yusuf Kafa

Dilek ve temenniler kısmında münazaralar ve teklifler divan tarafından kayıt altına alındı. 

Genel kurul sonrasında yeni Yönetim kurulu ilk toplantısını da gerçekleştirdi. Toplantıda İZTAD Başkanlığı’na Ali Gül, Başkan Yardımcılığına Cenk Yıldırım ve Saymanlığa Özer Bür seçildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.