Mercedes-Benz Türk bayi ve yetkili servisleri ile bir araya geldi

OTOMOTİV

Mercedes-Benz Türk, Türkiye genelindeki otobüs satış bayileri, otobüs-kamyon satış sonrası hizmetler bayi ve yetkili servisleriyle bir araya geldiği geleneksel toplantısını bu yıl “Her Başarıda İmzan Var” temasıyla düzenledi.

Türkiye ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü Mercedez-Benz Türk, 18-20 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren otobüs satış bayileri, otobüs-kamyon satış sonrası hizmetler bayi ve yetkili servisleri ile Kıbrıs’ta bir araya geldi. Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ile Mercedes-Benz Türk Kamyon ve Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Direktörlüğü'nün ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıda, gelecek dönem stratejileri, üst düzey müşteri memnuniyeti yaklaşımı, teknolojik yenilikler ve sektörel gelişmeler ele alındı.

'Her Başarıda İmzan Var' temasıyla gerçekleşen toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy; “Mercedes-Benz Türk olarak elde ettiğimiz her başarının arkasında iş ortaklarımızla sağladığımız sinerji var. Ortak hedefleri ve değerleri sahiplenerek sektörümüzdeki en yüksek standartları belirleme yolunda birlikte ilerliyoruz. Gelenekselleşen bu toplantımızla iş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü bağları pekiştirirken, aynı zamanda geleceğe yönelik vizyonumuzu da netleştiriyoruz. Sektörün geleceğini şekillendiren araçlarımız, yenilikçi çözümlerimiz ve tüm iş ortaklarımızla başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu ise; “İş ortaklarımızla birlikte oluşturduğumuz değer zinciri, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için büyük bir önem taşıyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen çalışmalarımızda, güçlü bayi ve yetkili servis ağımızla birlikte hareket ediyoruz. Aramızdaki güvene ve iş birliğine dayanan bağ, yalnızca hizmet kalitesini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda sektördeki dönüşümün öncüsü olma yolunda da bize güç katıyor” açıklamasında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.