Mercedes-Benz Türk Otobüs Ürün Teknik Eğitimi gerçekleştirdi

OTOMOTİV

Mercedes-Benz Türk, düzenlediği eğitimlerle çalışanlarının sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmaya ve müşteri odaklı hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şirket, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve satış danışmanlarına yönelik düzenlediği “Otobüs Ürün Teknik Eğitimi” ile bayi çalışanlarının hem teorik hem de pratik alanlardaki gelişimini destekliyor.

Türkiye ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü Mercedes-Benz Türk, çalışanlara yönelik düzenlediği yenilikçi ve çeşitlendirilmiş eğitim programlarıyla müşteri odaklı üst düzey hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Mercedes-Benz Türk bu kapsamda, Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlüğünde “Otobüs Ürün Teknik Eğitimi” gerçekleştirdi. Eğitime, Mercedes-Benz Türk bayilerinin otobüs satış müdürleri ve satış danışmanları katıldı. Tüm gün süren eğitim programında, katılımcılara her biri 90 dakika süren Ekonomi, Güvenlik, Konfor ve Tasarım atölyelerinde eğitimler verildi. Ayrıca, otobüslerin önünde ve içinde gerçekleştirilen uygulamalı oturumlarla katılımcılar, öğrendikleri bilgileri pratikte de deneyimleme fırsatı buldular. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Ekonomi, güvenlik, konfor ve tasarım eğitimleriyle yükselen standartlar

Ekonomi Atölyesi’nde motor teknolojisi, Powershift vites kutusu, AGM aküleri gibi yenilikler detaylı bir şekilde ele alındı. Güvenlik Atölyesi'nde ise ABA6, adaptif hız sabitleyici, ön çarpışma koruyucusu ve şerit takip sistemi gibi gelişmiş güvenlik sistemleri hakkında bilgiler verildi. Katılımcılar Konfor ve Tasarım Atölyesi’nde de yeni nesil gösterge sistemleri, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, sürücü paneli şalterleri ve çift bölge klima sistemleri gibi konular hakkında eğitim aldı. Gerçekleştirilen eğitim hakkında değerlendirmede bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, “Mercedes-Benz Türk olarak, çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini artıran, profesyonel gelişimlerine katkı sağlayan eğitimlerle, müşteri odaklı hizmet anlayışımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu eğitimler, hem bireysel hem de kurumsal düzeyde sürekli gelişimi desteklerken, aynı zamanda hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye taşıyor. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerimizle iş süreçlerimizi daha verimli ve etkili hale getirirken, müşteri deneyimini de iyileştiriyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, eğitim programlarımızı sürekli olarak güncelliyoruz. Bu sayede, hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin beklentilerini karşılamada en yüksek standartları sağlıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.