EMİR Tur 20 MAN TGE yatırımından 10’unu teslim aldı

PİYASA

EMİR Tur, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi aracı TGE ile araç ve hizmet kalitesini büyüttü. Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nın sunduğu başarılı VIP taşımacılık hizmetiyle öne çıkan sektörün önemli firmalarından EMİR Tur, satın aldığı 20 adet MAN’den 10’unu törenle teslim aldı.

MAN TGE, üstün nitelikleri ve sunduğu avantajlarla turizm ve servis sektörlerinde lider firmaların gözdesi olmaya devam ediyor. MAN’ın ağır ticari araçlardaki kalite ve güvencesini hafif ticari araçlar segmentine taşıyan TGE’yi filosuna katan son firma ise VIP taşımacılık alanında uluslararası organizasyonlarda başarıla hizmet veren Akdeniz merkezli EMİR Tur oldu. 2022 yılında Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda 350 araçlık filosu ile VIP taşımacılık hizmeti sunan EMİR Tur, Akdeniz bölgesinde VIP taşımacılığın yanı sıra fuar, kongre ve toplantı organizasyonlarında transfer hizmeti sunuyor. Yeni araç yatırımları kapsamında MAN’a yatırım yapma kararı alan EMİR Tur, 2024 yılı için satın aldığı 20 adet MAN’dan 10’unu törenle teslim aldı. MAN’ın Antalya’daki Yetkili Bayii Meçikoğulları Plaza’da düzenlenen teslimat törenine EMİR Tur’un sahipleri Emrah Çelik ve Uğur Çelik katıldı.

“Yeni MAN TGE’lerle filomuzu kalite ve konfor açısından daha da güçlendirdik”

Kuruldukları 2016 yılından bu yana attıkları doğru adımlar ve yaptıkları yatırımlarla Akdeniz bölgesinde sektöre yön veren firmalardan bir tanesi haline geldiklerini belirten Emrah Çelik, şunları söyledi: “EMİR Tur olarak sunduğumuz üstün konfor ve güvenli hizmet anlayışıyla misafirlerimizin memnuniyetlerini sürekli kılmayı ve taşımacılık sektörünü domine etmeyi hedefliyoruz. Tecrübemiz, kalite anlayışımız, konfora verdiğimiz önem ve her şeyin üstünde tuttuğumuz güvenlik anlayışımızla yola çıktığımız ilk günden bu yana sektörde iz bırakan bir firma olduk. Firma olarak bıraktığımız bu izin de taşımacılığa değer katması için kendimizi sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yaklaşım doğrultusunda araç kapasitemizi artırarak, misafirlerimizin daha konforlu ve güvenli araçlarda seyahat etmelerini sağlıyoruz.

Bu yüzden de yeni araç yatırımımızı bizim olduğu kadar, müşterilerimizin nezdinde de güvenilir ve sağlamlığıyla bilinen MAN markasına yaptık. MAN araçları, sahip oldukları üstün niteliklerinin yanı sıra konfor, güvenlik, kalite ve yakıt avantajıyla aradığımız tüm şartları bir arada sunuyor. Bunun yanında halen filomuzda başarıyla hizmet veren 20 adet MAN aracımızın performanslarından duyduğumuz memnuniyet de bu tercihimizde etkili olan bir diğer önemli unsur oldu. Bugün de 2024 yılı için satın aldığımız 20 adet MAN TGE’den 10’nu teslim alarak, filomuzu kalite ve konfor noktasında daha da güçlendirdik. Bu araçları ülkemizin bütün tatil yörelerinde ve farklı lokasyonlarda taşımacılık hizmeti için kullanacağız. Yeni araçlarımız hem firmamıza hem de yolcularımıza hayırlı olsun.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.