Meiller'den Nuh Beton'a teslimat

PİYASA

Meiller, Türkiye'nin önde gelen beton firmalarından Nuh Beton'a 2 adet 23 metreküp damper teslim etti. Bu teslimat, Meiller ve Nuh Beton arasında gerçekleştirilen ilk iş birliği olma özelliğini taşıyor.

Teslimat töreni, Nuh Beton’un İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleştirildi. Törene, Nuh Beton Satınalma Müdürü Kürşat Savaş, Kademe ve Bakım Şefi Kemal Önder ile Meiller'i temsilen Bölge Satış ve Servis Yetkilisi Onur Güngör ve Tuzla Meiller Satış Danışmanı Oğuzhan Bayrak katıldı.

“Verimli bir iş birliğinin başlangıcı olarak görüyoruz”

Nuh Beton Satınalma Müdürü Kürşat Savaş, Meiller ile gerçekleştirilen iş birliğinin önemine vurgu yaparak, "Meiller'in yüksek kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışı ile iş birliğimizin çok verimli olacağına inanıyoruz" dedi. Meiller Bölge Satış ve SSH Müdürü Mert Benli ise, "Nuh Beton gibi sektörünün en büyük markalarından bir tanesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğimizden dolayı mutluluk duyuyoruz. Kalitesini kanıtlamış bir marka olarak sektörde tercih edilen Meiller markası ile müşterilerimize çözümler sunmaya devam ediyoruz. Nuh Beton’un markamızı tercih etmesi, Meiller'in sektördeki gücünü ve kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.