Novociti Volt, Makedonya Strumica Belediyesi’ne Teslim Edildi

PİYASA

Yurt dışı pazarlardaki başarılarına bir yenisini daha ekleyen Anadolu Isuzu, elektrik araç kategorisinde büyük ilgi gören Novociti Volt modeli ile Makedonya’nın ilk elektrikli otobüs filosu oldu.

 Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlardaki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Çevre dostu çözümler geliştirme hedefiyle sıfır emisyon, tam elektrikli ve alternatif yakıtlı araçlar üreten Anadolu Isuzu, sektörünün öncüsü olarak ürettiği Novociti Volt tam elektrikli otobüs ile dünyada büyük beğeni topluyor.

Strumica Belediyesi’ne 10 adet Novociti Volt teslim edildi

Anadolu Isuzu’nun bugün birçok Avrupa ülkesine ihraç edilen modellerinden biri olan Novociti Volt, Makedonya Strumica Belediyesi’nin de tercihi oldu. Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, Ar-Ge merkezinde, tasarım ve üretim yetkinlikleriyle, Türkiye’de ürettiği 10 adet NovoCiti VOLT, Strumica Belediye Başkanı’nı Kosta Kostadinov’in de katılımı ile Makedonya Strumica Belediyesi’ne teslim edildi.

Makedonya’nın ilk elektrikli otobüs filosu

Makedonya’nın ilk elektrikli otobüs filosu olan model, aynı zamanda bugüne kadar belediye otobüsü kullanmayan Strumica Belediyesi’nin de ilk belediye otobüsü olma özelliğini taşıyor.Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlardaki konumunu güçlendirmeye, yeni pazarlara açılmaya ve ihracat rakamlarını artırmaya devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.