Nüans Global: Her rotada yatırıma Tırsan ile devam

PİYASA

Tırsan, büyümesini kararlılık ve başarıyla sürdüren, sektörün en dinamik şirketlerinden Nüans Global’e 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti. Tırsan’ın Adapazarı mega kampüsünde gerçekleştirdiği teslimat törenine; Nüans Global Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Çapar ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Nüans Global Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Çapar, “Firmamız, deneyimli personel kadrosuyla müşterilerine vermiş olduğu nakliyat sürelerine bağlı kalarak hızlı, kaliteli ve güvenilir taşıma hizmeti sunmaktadır. Sektörün temel prensiplerini, ihtiyaçlarını ve taleplerini bilen Nüans Global, müşteri memnuniyeti ve mal güvenliğine önem vererek birinci sınıf lojistik hizmetlerine devam etmektedir. Kararlılığımız ve dinamizmimiz ile operasyonlarımızı büyütüyoruz” dedi.

Erdi Çapar sözlerine şu şekilde devam etti, “Nüans Global olarak Avrupa’ya hizmetlerimizi büyüterek sürdürmekteyiz. Son alımını yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçların da bulunan, çift seviyeli süspansiyon sistemi sayesinde, filomuzdaki farklı lastik ve beşinci teker yüksekliklerine sahip çekicilerle kullanabiliyoruz, operasyonel verimliliğimizi sağlıyoruz. Araçlarımızdaki K-Fix yük güvenlik sistemi ile her ölçüde yüklerimizi en pratik ve kolay şekilde bağlayarak, yükleme boşaltmada maksimum operasyonel verimlilik sağlıyor, yurt dışındaki iş ortaklarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunabiliyoruz. Tırsan araçları, sağlamlığı ile zorlu yol koşullarında tam performans sağlıyor. Tırsan ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine firma olarak inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Recep Öndal Demirci ise yaptığı konuşmada, “Bugün teslimatını yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerimiz, en ince ayrıntısına kadar müşterilerimizin rekabet gücünü artırmak için tasarlanmış ve en kaliteli şekilde üretilmiştir. Multi Ride aracımız, her türlü çekici tipinde kullanılabilir özelliğe sahiptir, bu sayede müşterimiz operasyonlarını daha esnek ve hızlı şekilde gerçekleştirerek zamandan tasarruf edebilecektir. Ayrıca, Tırsan olarak, araçlarımızın üretiminden, satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerinde 7/24 müşterilerimizin yanındayız, Nüans Global’e de hem yurt içinde hem de yurt dışında kaliteli hizmetlerimizle her zaman tam destek vereceğiz. İş ortağımızla, başarılı iş birliğimizin ileriki yıllarda daha da güçlenerek artacağına inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlar, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup, çekici ayırt etmez. Bu sayede hem midilli hem de yarı midilli çekiciler başta olmak üzere tüm çekicilerle eşleşebilir. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko-fosfat tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde; 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu ile uluslararası yük taşımacılığı gerçekleştiren müşterimiz için doğru çözümdür.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.