Scania, AS Star'a 14 araç teslim etti

PİYASA

AS Star, araç filosunu güçlendirmek amacıyla Scania 560R Super Dynamic modelini tercih etti. Scania Yetkili Satıcısı Konya Ağır Vasıta tarafından satışı gerçekleştirilen 14 araç, özel Lime Green rengi ile dikkat çekerken, üstün performansı, konforu ve yenilikçi özellikleriyle de AS Star'ın operasyonlarına güç katacak.

As Star’ın yeni araçlarının teslimatı için düzenlenen törene Konya Ağır Vasıta Satış Müdürü Mehmet Canlıer ve AS Star Operasyon Sorumlusu Hakan Karslı katıldı.

Hakan Karslı, filolarında daha önce kullandıkları Scania araçlarının gösterdiği performanstan memnun olduklarını ve bu sebeple Scania ile devam etme kararı aldıklarını belirterek “Scania markasının kalitesi, konforu, güvenilirliği, servis ağı, yol yardım hizmeti, yakıt ekonomisi, ikinci el değeri, tercih nedenlerimizin ilk sıralarında bulunuyor” açıklamasında bulundu. Konya Ağır Vasıta Satış Müdürü Mehmet Canlıer ise AS Star ile gerçekleştirilen bu iş birliğinden her iki tarafında büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.