TGL Lojistik ve Tırsan işbirliği 20 adetlik ilk teslimat ile başladı

PİYASA

Tırsan, likit kimyasal madde taşımacılığı, tank konteyner depolama ve taşımacılığı sektörünün önde gelen isimlerinden TGL Lojistik ile kurduğu iş birliği çerçevesinde ilk 20 adetlik Tank Konteyner Taşıyıcı Konteyner Şasi teslimatını gerçekleştirdi.

Tırsan’ın Adapazarı mega kampüsünde gerçekleştirilen törene Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TGL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Ballıcalı katılım gösterdi. Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Nuhoğlu, “Tırsan ve TGL Lojistik’in uzun soluklu iş birliğinin ilk teslimatını gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın teknoloji ve kapasite olarak zirvesinde olan 2 Ar-Ge merkezimizde sürekli müşterilerimizin rekabetçiliği için geliştirmeye devam ediyoruz. Adapazarı Mega Kampüsümüzde de 47 yıllık tecrübe ve yetkinliğimizle araçlarımızı en uzun ömür için en kaliteli şekilde üretiyoruz. Bu iş birliğinin uzun yıllar başarıyla devam etmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

TGL Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Cemil Can Yalçın ise törende yaptığı açıklamalarda, “Müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye odaklanıyoruz. 20 araçlık yeni yatırımımızda doğal olarak bizimle aynı bakış açısında olan Tırsan’ı tercih ettik. Bugün teslim aldığımız Türkiye’nin en hafif tank konteynır taşıyıcıları ile en verimli operasyonları gerçekleştireceğiz. En ince ayrıntısına kadar güvenli kimyasal taşımacılığı operasyonu için tasarlanmış bu araçlarla, müşterilerimize özellikle faaliyet gösterdiğimiz sektör nedeniyle en güvenli hizmet sunacağız.” dedi.Cemil Can Yalçın sözlerine şu şekilde devam etti, “Tırsan’ın yaygın ve uzman servis ağı ile yedek parça operasyonlarının hızlı yürütülmesi operasyonel beklentilerimizi karşılıyor. Tırsan ile oluşturduğumuz iş birliğinin büyüyerek devam etmesini umuyoruz.”

Tank Konteyner Taşıyıcı T.SHF T Özellikleri

Tırsan Tank Konteyner Şasi aracı, güvenli sıvı taşımacılığı sağlarken, hafif gövde yapısı sayesinde hem daha fazla yük alıyor hem de akaryakıt tüketimini düşürerek karlılığı artırıyor. Toplam 3.250 kg ağırlığıyla Türkiye’nin en hafif ürünü olan T.SHF T 20 ft Tank Konteyner Şasi ADR mevzuatlarına uygun donanımı ile tehlikeli yüklerin güvenle taşınmasını sağlıyor. Patentli X cross şasi yapısı, şasi üzerinde bulunan yüksek gerilimi azaltmaktadır. Aracın cıvatalı yapısı sayesinde kolay servis avantajı da sunmaktadır. Araç, yere yakın tek seviyeli kimyasal atıkların toplandığı paslanmaz çelikten kullanıcı dostu havuza, alüminyum yan yürüme yollarına, 2 adet 6 metre 160 mm çapında hortum taşıyıcıya sahiptir. Bu özellikleriyle, kimyasal madde nakliye hizmetlerinin, kolay güvenli ve verimli şekilde yapılmasına imkân sağlamaktadır. Zorlu yükleme ve boşaltma operasyonlarında uzun yıllar ilk günkü performansı göstermesi için çinko-fosfat tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) ile kaplanmıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.