Hasmer Otomotiv’den Kontur Turizm’e Tourismo teslimatı

ŞEHİRLERARASI

Kontur Turizm bünyesinde bireysel otobüsçü olarak hizmet veren Ali Koyuncu Hasmer Otomotiv’den 2+1 koltuklu Tourismo otobüsünü teslim aldı. Aracın teslimatı Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin tarafından Ali Koyuncu’nun kardeşi Hüseyin Koyuncu’ya yapıldı.

Baba mesleği olan otobüsçülüğü severek yaptıklarını belirten Ali Koyuncu, aracın Kontur Turizm filosunda hizmet vereceğini belirtti. 2023 yılı içerisinde 2 adet daha otobüs yatırımı planı daha bulunduğunu ifade eden Ali Koyuncu, Mercedes-Benz otobüslerin hem yakıt tüketimi hem de teknolojik özellikleri hemde ikinci el değerleri ile yolcu taşımacılığında her zaman fark yarattığını bu nedenle de tercihlerinin Mercedes-Benz markasından yana olduğunu belirtti. Ali Koyuncu, firmaların bireysel otobüsçülerin sektördeki varlıklarını korumaları için daha fazla destek vermeleri gerektiğini, bireysel otobüsçülerin azalmasının sektörde yarattığı sıkıntıları firma sahiplerinin şimdi çok daha iyi gördüğünü belirtti.

Hasmer Otomotiv’e teşekkür

Ali Koyuncu, Hasmer Otomotiv’e ve Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’e yeni otobüs yatırım sürecinde verdiği destekler için de teşekkür etti.

Bireysel otobüsçülerin önemi çok büyük

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’de bireysel otobüsçülerin sektörün en önemli unsurları olduğunu belirterek, “Sektördeki bireysel otobüsçülerin varlıklarını korumaları ve hizmet sürecinde başarılı olmaları, kazanç sağlamaları yeni yatırımcıların da sektöre adım atması kolaylaştıracaktır. Çünkü bireysel otobüsçüler tutkuyla işlerini yapıyorlar. Sayın Ali Koyuncu’da baba mesleği olan otobüsçülüğü devam ettirmeye yönelik yoğun bir çaba içerisinde. İşini tutkuyla yapan bireysel otobüsçüler arasında. Yeni yatırımın hem Ali Koyuncu’ya hem de Kontur ailesine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.