Komatsu'dan stoklarla sınırlı avantajlı kampanya

TAŞITLAR

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin distribütörlüğünde faaliyetlerine devam eden Komatsu, PC290 ve PC360 paletli ekskavatör ürünleriyle 30-36 tonluk ekskavatör segmentinde kaliteyi, dayanıklılığı ve güveni temsil ediyor, stoklarla sınırlı yeni kampanya kapsamında avantajlı teklifler sunuyor. Japon kalitesiyle iş ortaklarıyla buluşan tüm Komatsu ürünlerinde olduğu gibi 3 yıl/6.000 saat ücretsiz bakım ve komponent garantisi, makina takip sistemi Komtrax ve üstün koparma gücüne ek olarak Marubeni Dağıtım ve Servis’in satış sonrası hizmetler güvencesi de standart olarak sunuluyor.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren Komatsu, 30-36 tonluk paletli ekskavatör segmentindeki iddialı seçeneklerden Komatsu PC290 ve Komatsu PC360 için, stoklarla sınırlı özel bir satış kampanyasını devreye aldı. Japon kalitesiyle üretilen Komatsu iş makinaları, çevreci ve verimliliği artırılmış motorlarıyla hem satın alırken hem de kullanırken işletim maliyetlerinde avantajlar sağlıyor. İş makinası yatırımlarında kapsamlı satış sonrası hizmetlere önem verenlerin ilk tercihlerinden Komatsu, tüm ürünlerinde 3 yıl/6.000 saat ücretsiz bakım ve komponent garantisini standart olarak sunuyor. Komatsu, garanti süresini 5 yıl/12.000 saate kadar uzatma seçeneğini de sunuyor. Tüm Komatsu ürünlerinde ömür boyu makina takip sistemi Komtrax da ücretsiz standart olarak sağlanıyor. Marubeni Dağıtım ve Servis, alanında uzman 650 kişilik kadrosu, 31 yetkili servisi ve sahada toplam 145 mobil servis aracı ile Komatsu iş ve maden makinalarında yedek parça, bakım ve onarım hizmeti sunuyor.

Komatsu PC 290: 30 tonluk paletli ekskavatörde kalitenin simgesi

Komatsu’nun Japonya’da tasarladığı ve Osaka fabrikasında ürettiği Yeni Nesil Komatsu PC290LC-11E0 paletli ekskavatörler, 30 ton sınıfında gücü, hızı ve verimliliği bir arada sunuyor. Komatsu PC290LC-11E0 paletli ekskavatörün maksimum hassasiyetle çalışan motor ve pompa uyumu, düşük yakıt tüketimi ve de makinanın optimum tepki vermesini sağlıyor. Geniş görüş açılı kabin, kullanımı kolay konsola entegre kısa levyeler, elektrikli hava süspansiyonlu ve ısıtmalı koltuğu sayesinde operatörlere rahat çalışma imkânı sunuluyor. Sınıfının en düşük Adblue tüketim değerlerinden birine sahip olan Komatsu PC290LC-11E0, çalışma esnasında DPF rejenerasyonunu otomatik olarak gerçekleştirirken, operatörlerin aralıksız çalışabilmelerini sağlıyor. İş makinaları sektöründe kendi bünyesinde DPF temizleme hizmetini sunan tek şirket olan Marubeni Dağıtım ve Servis, her koşulda müşterilerinin yanında olduğunu bu alanda da kanıtlıyor.

Komatsu PC 360: Koparma gücüyle operatörlerin gözdesi

Yeni nesil Komatsu PC360LC-11E0 paletli ekskavatör, 37 tona varan çalışma ağırlığıyla, maden, hafriyat veya yol yapım çalışmaları gibi farklı kullanım sahalarında tercih ediliyor. Güçlü ve sağlam yapısı sayesinde kullanıcılara ihtiyaç duydukları performansı sunan Komatsu PC360LC-11E0, üzerindeki kırıcı tesisatı ve kırıcı/ataşman modları ile mermer ocaklarının kullanımına da uygun özellikler gösteriyor. Komatsu PC360LC-11E0 ayrıca, hafriyat sahasında yüksek hızı sayesinde daha çok kamyon yükleme, madenlerde daha yüksek sökü performansı ve düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Yeni nesil operatör kabininde, yüksek arkalıklı hava süspansiyonlu ısıtmalı koltuk, geniş, yüksek çözünürlüklü LCD monitör ve Komvision kuş bakışı kamera sistemi gibi çok sayıda konfor ekipmanı standart olarak sunularak operatörlerin verimliliği artırılıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.