Türkiye Sigorta’dan Genişletilmiş Kasko ile Kapsamlı Koruma

TAŞITLAR

Türkiye Sigorta’nın geniş teminat yapısı ve uygun prim imkânıyla bütçe dostu “Genişletilmiş Kasko Sigortası” ile araçlar, Türkiye Sigorta güvencesi altına alınıyor.

Artan araç fiyatlarıyla birlikte, araçları farklı risklere karşı korumak daha önemli hale gelirken kasko ürünlerine olan ihtiyaç da çeşitleniyor. Türkiye Sigorta, ihtiyaca yönelik, herkes için ulaşılabilir Genişletilmiş Kasko ürünü ile uygun primlerle, kasko yaptırma imkânı sunuyor.

Ana Teminatlardan Ek Teminatlara Kapsamlı Koruma

Türkiye Sigorta’nın Genişletilmiş Kasko ürünü; çarpma, çarpışma, çalınma ve yanma gibi ana teminatların yanı sıra anahtar kaybı neticesinde aracın çalınması ya da kilit mekanizmasının değiştirilmesi gibi durumlarda da sigortalılarının yanında oluyor. Ayrıca son yıllarda artan doğal afetler neticesinde oluşan hasarlar da kasko kapsamında yer alıyor. Bunlara ek olarak cam servisi, kemirgen hayvanlarca verilebilecek zararlar, sigara benzeri yanıklar, yanlış akaryakıt dolumu, yetkili olmayan kişilere araç çektirme sonucu meydana gelebilecek istenmeyen sonuçlara karşı da ek teminatlar sunuluyor.Üründe ayrıca; terör eylemleri, hukuksal koruma, ihtiyari mali mesuliyet, ölüm ve sürekli sakatlık ile ilgili teminatlar yer alıyor. Ayrıca diğer ek avantajlar arasında kiralık araç, özel eşya teminatı, mini onarım ve yardım hizmetleri bulunuyor.Aracın küçük hasarlarını büyük problemlere dönüşmeden çözmeyi amaçlayan ‘Mini Onarım Hizmetleri’ altında ise; boyasız ya da boya hasarlı kaporta göçük düzeltme, boya onarımı ve mini yama, iç döşeme onarımı, leke çıkarma, ön cam ile birlikte plastik tampon ve parça onarımı, ozon ve antibakteriyel strelizasyon imkânları sunuluyor. Türkiye Sigorta’nın Genişletilmiş Kasko ürününe acente ve banka kanallarından ulaşılabiliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.