Bulut ailesinin mutlu günü

YAŞAM

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde iş dünyasının önemli isimlerinden Adnan Bulut Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Murat Bulut ile başarılı avukat Rabi Nur Türk düzenlenen tören ile evlendi. Çivril iş dünyası ve siyasilerinin de katıldığı düğün kalabalık bir davetli grubuna ev sahipliği yaptı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde iş dünyasının tanınmış isimlerinden Hasan Murat Bulut ile başarılı avukat Rabi Nur Türk, düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Çivril'in önde gelen iş insanları ve siyasetçilerinin de katıldığı düğün, kalabalık bir davetli grubunu ağırladı.

Düğün, 23 Haziran 2024 pazar günü, saat 20.00'de İnci Garden Delux Düğün Salonu'nda yemekli olarak gerçekleştirildi. Aynı gün saat 13.30'da konvoy eşliğinde yapılan gelin alma töreni, renkli anlara sahne oldu. Hasan Murat Bulut ve Rabi Nur Türk'ü bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaştılar. Taşıma Dünyası olarak biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Görele Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kodal, Hasan Murat Bulut'un mutlu gününde yanında olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.