Kâmil Koç milyonlarca müzikseveri buluşturan Milyonfest ve O’fest’lerin ulaşım sponsoru oldu

YAŞAM

Türkiye’nin en çok tercih edilen lider markası Kâmil Koç, müzikseverlerin ve gençlerin yol arkadaşı olmaya devam ediyor. Şirket kültür sanat etkinliklerine verdiği destek kapsamında, bu yıl yaklaşık 15 ayrı bölgede düzenlenecek Türkiye’nin en uzun soluklu müzik festivali Milyonfest ile O’fest’lerin ulaşım sponsoru oldu. 25 Nisan’da Çanakkale’yle başlayan ve 3 Ekim’de Afyonkarahisar ile son bulacak festival maratonunda Kâmil Koç, müzikseverlere yüzde 20 indirimli ulaşım desteği sağlıyor. Gençler, Kâmil Koç bilet satış merkezleri ya da çağrı merkezleri üzerinden aldıkları biletlerde bu indirimden faydalanabiliyor.

Müzikseverlerin yanı sıra topluma dokunan sosyal projelerin de yanında olmayı sürdüren Kâmil Koç, Hacettepe Ekonomi Topluluğu’nun (HEK) bu yılki “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesinin de ulaşım destekçisi oldu. Şirket, HEK üyelerine sağladığı destekle Kahramanmaraş’ta bir ilkokula kütüphane yapılmasına katkı sağladı.

Karayolu ulaşım sektörünün köklü ve lider markası Kâmil Koç, 2024 yılında da toplumsal sorumluluk bilinci ile kültür sanat etkinliklerine ve topluma dokunan sosyal projelere destek sağlamayı sürdürüyor. Deprem bölgesindeki çocuklar için bir ilkokula kütüphane yapılmasına ulaşım desteği sağlayan Kâmil Koç, Türkiye’nin en önemli müzik organizasyonları arasında yer alan Milyonfest ile O’fest’lerin de ulaşım sponsoru oldu.

“Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesinin ulaşım destekçisi oldu

Lider marka olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle sosyal fayda projelerine katkı sunan Kâmil Koç, bu kapsamda Hacettepe Ekonomi Topluluğu’nun (HEK) bu yılki “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesinin ulaşım destekçisi oldu.

“Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesiyle her yıl Türkiye’nin farklı bir şehrindeki bir okula kütüphane kuran gönüllü HEK üyeleri, bu yıl deprem bölgesi Kahramanmaraş’taki Çınarlı İlkokulu’nu seçti. Okulda önce kütüphane kuran, daha sonra da içerisini kitaplarla donatan HEK üyeleri, 3 Mayıs’ta ise Kâmil Koç’un sağladığı ulaşım desteğiyle Kahramanmaraş’a giderek, kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Gençler farklı bölgelerdeki festivallere Kâmil Koç ile ulaşıyor

Kâmil Koç’un ulaşım desteği sağladığı Türkiye’nin en uzun soluklu festival maratonu Milyonfest ile O’fest bu yıl toplamda 15 farklı bölgede on binlerce genci ağırlayacak. Kâmil Koç, Milyon Yapım Organizasyon tarafından düzenlenen Milyonfest ve Büyük İşler Organizasyon tarafından gerçekleştirilen O’fest’e sağladığı ulaşım desteği kapsamında, tüm müzikseverler için ulaşım bileti fiyatlarında yüzde 20’lik indirim uyguluyor. Gençler, indirimden faydalanmak için Kâmil Koç’un bilet satış merkezlerinde ya da çağrı merkezlerinden bilet alırken, gitmek istedikleri ildeki festivalin ismini söylemeleri yeterli oluyor. Türkiye’de kamplı festival kültürünün yerleşmesi ve gelişmesinin öncü organizasyonlarından biri olan Milyonfest ile O’fest, Nisan ayında Çanakkale ile başladığı festival maratonunu bu yıl 15 farklı noktada yapmayı planlıyor. Festivaller kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında müzikseverler ve gençler, sahnelerinin sevilen isimlerini sahnede izleme fırsatı buluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.