Spheros markası geri döndü

YEDEK PARÇA VE EKİPMAN

Otobüsler ve soğutmalı taşıma filoları için termal yönetim çözümlerinde dünya lideri olan Spheros, resmi mülkiyet değişikliğiyle bir kez daha yasal ve mali açıdan bağımsız hale gelecek.

Orta ölçekli şirketlerde uzmanlaşan yatırımcı H.I.G Capital, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Termal Ticari Araçlar şirketini Valeo'dan devraldı. Şirket gelecekte tanınmış Spheros markası altında faaliyet gösterecek. Spheros yenilik ve sistem yetkinliğini temsil etmeye devam ediyor. Şirket adı değişikliği çoğu Spheros tesisinde tamamlandı, kalanlar ise önümüzdeki haftalarda sonuçlandırılacak. Sahiplik yapısının yeniden düzenlenmesinin, grubun tesisleri ve çalışanlarının üzerinde ya da müşteriler ve tedarikçilerle olan işbirliğine hiçbir etkisi yoktur. Spheros, ticari araçlarda termal yönetim çözümleri için güvenilir sistem ve geliştirme ortağı olmaya devam ediyor.

Spheros Grubunun teknolojik bilgi birikimini H.I.G. Capital’in sermayesi ve diğer destekleriyle birleştirmesi Spheros’un pazardaki lider konumunu daha da genişletmesini sağlayacak. Merkezi Almanya'da bulunan ve uluslararası alanda faaliyet gösteren Şirket, çok çeşitli şehir içi ve şehirlerarası yolcu otobüsleri (hem konvansiyonel hem de elektrikli) için klima sistemleri, ısıtıcılar, soğutma pompaları ve diğer ilgili donanımları içeren kapsamlı bir portföy sunmaktadır.

Küresel varlık- yerel mükemmellik Spheros'un bugüne kadarki başarısı bu kurumsal felsefeyi doğruluyor. Şirketin küresel organizasyonu, uluslararası geliştirme ekipleri, tüm kıtalardaki müşteri odaklı üretim yetenekleri ve yüksek nitelikli hizmet ortaklarından oluşan dünya çapındaki ağı, sektörde benzersiz kabul edilmektedir.

Sistem ortağı Spheros Şirket, 60 yılı aşkın süredir büyük resmi görme yeteneğini kanıtlamıştır. Araçların elektrifikasyonuyla birlikte sistem konsepti giderek önem kazanıyor. Spheros, çok çeşitli araçlar ve çalışma koşulları için soğutma, ısıtma ve havalandırmaya yönelik eksiksiz bir ürün yelpazesi sunan dünyadaki tek üreticidir. Şirket içinde geliştirilen yazılım ve kontrol çözümleri, bunu araçtaki havalandırma yönetimi için verimli bir sistem haline getiriyor.

Spheros Group CEO'su Mark Sondermann, "Teknolojik bilgi birikimimize ve yönetim ekibimizin uzun yıllara dayanan deneyimine dayanarak, H.I.G. Capital'in Spheros’un yeni sahibi olması bize en iyi gelişme ve büyüme fırsatlarını sunuyor." diyor. "Bu, küresel otobüs işine daha tutarlı bir şekilde odaklanmamızı ve bitişik pazar segmentlerindeki fırsatlardan yararlanmamızı sağlıyor."

 H.I.G. Avrupa Özel Sermaye Ekibi Genel Müdürü Tobias Borkowski ise şu yorumu yaptı: "Spheros'un sürekli büyüme performansından etkilendik, temiz ve sürdürülebilir mobilite çözümlerine geçişi desteklemek için küresel liderlik konumundan yararlanma konusunda önemli bir potansiyel görüyoruz. H.I.G Capital’in, büyümenin bir sonraki aşamasında yönetim ekibini destekleyecek ideal ortak olduğuna inanıyoruz.”

Spheros

Spheros, hem konvansiyonel hem de elektrikli tüm otobüsler ve yolcu otobüslerinin yanı sıra soğutmalı ulaşım filoları için termal yönetim çözümlerinin geliştirilmesi ve üretilmesinde küresel bir teknoloji şirketi ve pazar lideridir.1956 yılında kurulan Spheros Grubu, küresel otobüs filosununelektrifikasyonunu destekleyen, emisyonları ve yakıt tüketimini azaltan sürdürülebilir çözümler geliştiriyor. Ürün yelpazesinde klima ve ısıtma sistemleri, soğutma pompaları, akü soğutma modülleri, tavan kapakları, soğutma ekipmanları ve diğer ilgili donanımların yanı sıra akıllı elektronik kontrol üniteleri de yer alıyor. Genel merkezi Gilching/Münih'te bulunan şirket, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Çin, Hindistan, Güney Afrika ve Avustralya'daki operasyonlarıyla hem OEM'lere hem de satış sonrası pazara hizmet veren küresel bir varlığa sahiptir. Ayrıca Spheros Grubu 1.100'den fazla kişiden oluşan bir iş gücüne sahiptir. Dahafazla bilgi için lütfen www.spheros.com adresini ziyaret edin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.