banner139
banner69

Bursa Ağır Vasıta Mersin’de DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi’ni hizmete açtı

banner113

Bursa Ağır Vasıta’nın Mersin’deki DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi hizmete açıldı. 9 ay süren operasyon sonucunda hizmete açılan 9 bin metrekarelik tesis ile Bursa Ağır Vasıta, Bursa'daki güç ve deneyimini Mersin nakliyecileri ile buluşturuyor.

banner114
BAKIM VE SERVİS 01.09.2023, 00:49 04.09.2023, 12:15 Erkan YILMAZ
Bursa Ağır Vasıta Mersin’de DAF Yetkili Satış ve Servis Merkezi’ni hizmete açtı
banner101

Erkan YILMAZ/ Mersin

29 Ağustos Salı günü düzenlenen açılış törene Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Koçaslan ve Yakup Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, DAF Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu ve Mersinli nakliyeciler katılım sağladı.

Bu yapmış olduğumuz yatırımlar lafla değil, DAF ile ödenecek

Küresel çerçevede ekonomide yaşanan daralma ve çekilen zorluklara karşı yatırımlarına ve istihdamlarına son hız devam ettiklerini vurgulayan Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “Bursa Ağır Vasıta bulunduğu pazarda müşteri ihtiyacına göre hareket eden, öğrenen, değişen, değişime adapte olan, her zaman rekabetçi yönünü muhafaza eden, ticari alanda faaliyet gösteren tüm kuruluşların çalışmaktan mutluluk duyduğu bir şirket olmayı temel prensip olarak benimsemiş ve yoluna bu şekilde devam etmektedir. DAF markası nakliye sektörünün maliyetlerinin kontrol altında tutulmasını sağlayan mükeller ürün tasarrufu, güvenlikli, konforlu ve yüksek performanslı özelliklerine sahip araçlarımızla Mersin’de bölge halkına hizmet etmek adına buraya geldik. Sürekli öğrenen, yenilikçi, çözüm odaklı, takım çalışmasına sahip, öğrendiklerini uygulayan ve bu sayede müşterilerin geleceğe yönelik ihtiyaçlarına da en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olan sürekli kendini geliştiren bir ekibe sahibiz. Verdiğimiz tüm hizmetlerde sektöre katkı sağlayacak, dijital çözümleri de cesaretle uygulayacağız. Paydaşlarımızın beklentilerini karşılayacak ve onlar için hep rekabetçi kalmak üzere çalışacağız. Paydaşlarımızın sorunlarını çözmeye, onların yüklerini hafifletmeye çalışacağız. Biz ülkemize, bulunduğumuz şehirlere toplam fayda sağlamaktan gurur duyuyoruz. Hizmet verdiğimiz her sektörde en iyi çözümleri sunan şirket olmak için buradayız. Mersin lojistik alanında güçlü bir şehir. Biz gücünüze daha fazla güç katmak için geldik. Bu vesileyle buraya gelen tüm iş ortaklarımıza ve tüm değerli çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Lojistik sektörü hizmet ihracatına en önemli geliri sağlayan ticari faaliyetlerden biridir. Bu yapmış olduğumuz yatırımlar lafla değil, DAF ile ödenecek” dedi.

Mersin Lojistiğin önemli bir halkası

Asıl amaçlarının sektörü daha rekabetçi konuma getirmek ve tüm paydaşlarının yükünü hafifletmek olduğunu ifade eden Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, “Bursa Ağır Vasıta A.Ş. olarak, 2006 yılında başladığımız DAF yolculuğuna, Mersin bayiliğimiz ile değer katarak büyümeye devam ediyoruz. Mersin şehrimizde öz mal yerimizde olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. 9 aydır yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Sizin sıkıntılarınızı konuşmaya, istişare etmeye, dertlenmeye varız. Hep sizlerle bir arada olmaya özen göstereceğiz. 9.000 m2 alanımız, ekip alt yapımız ve teknolojik imkanlarımızla artık Mersin nakliyecimizin yanında olacağız. Aynı zamanda TIRSAN markamızın da yetkili servis hizmetiyle tüm nakliyecilerimize hizmet edeceğiz” dedi. DAF markası ile Mersinli nakliye sektörüne güç katacaklarını ifade eden Uğur, “BAV değer katmaya, istihdam sağlamaya, çözüm üretmeye, tüm paydaşlarının mutlu olması gerektiği anlayışıyla, özverili çalışmaya devam edecektir. Biz Mersinimizin nakliyecisini, sanayicisini ve sıcağını sevdik. Burada büyümeye, istihdam sağlamaya ve tüm paydaşlarımıza faydalı olma kararlılığımıza devam edeceğiz. Yatırımımızın Mersin şehrimize, Güney bölgemize, tüm sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

DAF standartlarına uygun yüksek kalite bir servisi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktayız

Üstün kalite araçlarını ve servis ağını Mersin’li nakliyecilerimize sunmuş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden DAF Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, “Zor ve uzun süren bir hazırlık dönemi sonrasında lojistik sektörü için kritik bir lokasyon olan Mersin’e ve ülkemize kazandırmış olduğumuz, DAF standartlarına uygun yüksek kalite bir servisi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Bursa Ağır Vasıta’nı n kendi öncelikli bölgesi olan Bursa’da yapmış olduğu başarılı operasyonu Mersin’de de hakkaniyeti ile yerine getireceklerine inancımız tam. DAF markası olarak müşterilerimize çok üst kalite araçları size sunuyoruz ve aynı şekilde üstün bir servis ve yedek parça hizmetini de beraberinde getireceğiz. Bursa Ağır Vasıta DAF Mersin şubesi, bu bölgedeki bütün müşterilerimize DAF’ı ve Bursa Ağır Vasıta’yı seçmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar hatırlatacaktır. Bursa Ağır Vasıta DAF Mersin lokasyonumuzun hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün arkadaşlara canı yürekten teşekkürlerimi iletiyorum.” diye ifade etti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159
banner153